ΑΔΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης / www.Pieria.tv

Δεν πέρασε πολύς καιρός από το ρεπορτάζ μου για τον πεζόδρομο της οδού Βακάλη και Κίτρους γωνία στην Κατερίνη.

Εκεί είδαμε τά έργα του Δήμου Κατερίνης με την προχειρότητα και την πλήρη ανευθυνότητα που διακρίνει τους δημοτικούς υπαλλήλους που πληρώνονται από τους δημότες της πόλης.

20160827_143635

Συγκεκριμένα, κάποιοι ανεγκέφαλοι έσκαψαν τον πεζόδρομο αφαιρώντας τα ειδικά τούβλα για να κάνουν κάποια εργασία. Η συνήθης όμως τακτική αυτών των ανεύθυνων και ανεγκέφαλων καθώς και επικίνδυνων υπαλληλίσκων δεν λέει να στρώσει. Παράτησαν την εργασία τους ώς έχει δίχως να αποκαταστήσουν τον πεζόδρομο με συνέπεια να θέτουν σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων που θα κάνουν το λάθος να σκοντάψουν εκεί και να κτυπήσουν, ίσως και θανάσιμα. Ιδίως τις νυκτερινές ώρες που δεν φωτίζεται ο χώρος και δεν υπάρχει επαρκής σήμανση για την προστασία των πεζών και ιδιαιτέρως των ηλικιωμένων.

20160827_143645

Το πρώτο μου ρεπορτάζ έγινε στις 2 Ιουλίου 2016 (δείτε το ΕΔΩ) και σήμερα 27 Αυγούστου, σχεδόν δύο μήνες μετά, ο εν λόγω πεζόδρομος παραμένει ώς έχει, με την ίδια επικινδυνότητα υποδεικνύοντας την αδιαφορία του Δήμου Κατερίνης για την προστασία των δημοτών.

Παραδίδουμε την εικόνα στους δημότες για να έχουν υπ’ όψιν αυτούς που ψηφίσανε για το… καλό τους!!!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο