ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΚΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

Τρίζουν τά θεμέλια της δημοτικής παράταξης «Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη».

allos dromos logo

Μετά από την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Κυριακίδη, έρχεται και δεύτερη από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Φάκα, ο οποίος δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό, καταγγέλλοντας μάλιστα την δημοτική αρχή για κακοδιαχείριση και φαινόμενα ατασθαλιών.

Πέραν τούτου, ο κύριος Φάκας δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς, «πολιτική παρέμβαση ή προσπάθεια επιβολής κομματικής γραμμής» στον συνδυασμό, κάτι στο οποίον είναι αντίθετος γι’ αυτό και ανεξαρτητοποιείται για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δημότες «χωρίς κομματικές παρεμβολές».

Στην ανακοίνωση που μας έστειλε ο κύριος Φάκας, θέτει και «ζητήματα διαφάνειας» στον συνδυασμό που έως τώρα υπηρετούσε.

Η επιστολή του Γιάννη φάκα είναι η ακόλουθη:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΚΑΣ«Με την επιστολή αυτή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό “Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης”.

Τα τελευταία 2 χρόνια διαφώνησα σε αρκετές περιπτώσεις με την αντιπολιτευτική τακτική της δημοτικής ομάδας η οποία, κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να ήταν πιο σκληρή και δυναμική απέναντι στην κακοδιαχείριση και τα φαινόμενα ατασθαλιών της δημοτικής αρχής. Αυτό είχε σαν συνέπεια να έρθω σε σύγκρουση με τις προσωπικές μου αξίες που αφορούν τα ζητήματα της διαφάνειας, τον έλεγχο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και την δυναμική αντιπολίτευση στην εκάστοτε εξουσία.

Επιπλέον είμαι αντίθετος σε κάθε πολιτική παρέμβαση ή προσπάθεια επιβολής κομματικής γραμμής. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να μην επηρεάζεται από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα αλλά να εργάζεται υπέρ των Δημοτών.

Πιστεύω πως με αυτήν την ανεξαρτητοποίησή θα μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω περισσότερα στους συνδημότες μου και να αγωνιστώ για σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση χωρίς κομματικές “παρεμβολές”. Σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους πολίτες που με εξέλεξαν».

Γιάννης Φάκας

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Γιάννης Φάκας ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ενότητας Παραλίας Κατερίνης με τον συνδυασμό «Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη» με τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Γιαννούλη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΚΑΣ 2

Η υπόθεση αυτή του «Άλλου Δρόμου» (που οφείλω να παρατηρήσω ότι ήταν και ο μόνος συνδυασμός που έκανε πράγματι δυναμική αντιπολίτευση στον Δήμο Κατερίνης) έχει πιθανόν αρκετό… παρασκήνιο, όπου και θα το παρακολουθούμε, διότι αποδυναμώθηκε αντιπολιτευτικά αφήνοντας στην δημοτική αρχή ελεύθερο πεδίο.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο