Πρόταση ολικής απαγόρευσης του καπνίσματος στο Δήμο Μελβούρνης

Μοιραστείτε το Άρθρο

Δημοτικός σύμβουλος της Μελβούρνης πιέζει για να απαγορευτεί εντελώς το κάπνισμα στα όρια του Δήμου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%bd%ce%af

Πρόκειται για τον Ρίτσαρντ Φόστερ, ο οποίος ζητά να κηρυχθεί παράνομο το κάπνισμα σε πεζοδρόμια, πάρκα, πλατείες, αθλητικούς χώρους καθώς και σε υπαίθρια μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες.

«Για την ώρα», είπε ο κ. Φόστερ, «απαγορεύεται το κάπνισμα σε κάποιους υπαίθριους χώρους. Πρέπει να συμβεί το αντίθετο. Να απαγορευτεί παντού και να επιτρέπεται μόνο σε κάποιους χώρους».

Πάντως, ο πολιτειακός υπουργός Υγείας, Ντέιβιντ Ντέιβις, εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για την πρόταση. «Μάλλον είναι ένα ακραίο μέτρο» είπε.

Πηγή: neoskosmos.com

 

Τί να πώ κύριοι…,

Δέν έρχεστε για λίγο στην Ελλάδα να δείτε πώς απαγορεύεται το κάπνισμα; Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, και σε κάθε είδους κλειστούς χώρους, απαγορεύεται στους Έλληνες να καπνίζουν και οι Έλληνες υπακούν… στην δική τους λογική και κάνουν αυτούς τους χώρους χειρότερους και από τεκέ!  Είναι μάγκες και το δείχνουν. Δηλαδή εκεί που $%#@&$ οι μάγκες βγήκαν όλοι αυτοί!

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο