ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 05.10.2016 «ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ Θ’ ΑΚΟΥΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016»!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 3 Οκτωβρίου 2016)

 

%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%89%ce%bd-2016-1

Το Γραφείο ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Πιερίας μας ανακοινώνει μέσα από την ιστοσελίδα του ότι την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016, στα πλαίσια της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Τοπική ώρα 11:00΄, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
Τοπική ώρα 11:05΄, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης, μας καθησυχάζουν ότι δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας διότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά μόνο δοκιμαστικό σκοπό και χαρακτήρα.

%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%89%ce%bd-2016-2

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…! Λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας θα πρέπει να υπάρξει μόνο εν καιρώ πραγματικότητας όπου δεν θα ξέρει ο πολίτης τί να πράξει όταν ηχήσουν στ’ αλήθεια οι σειρήνες, εφόσον δεν γνωρίζει εάν και πού υπάρχουν καταφύγια ή χώροι προφύλαξης εν καιρώ πολέμου ή ακραίων φυσικών καταστροφών. Κάτι το οποίον αποτελεί άκρως Ελληνικό φαινόμενο, όπου αρκούμεθα σε τυμπανοκρουσίες (δοκιμαστικές σειρήνες) δίχως την λύση προβλημάτων.

Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε εάν υπάρχουν καταφύγια στην πόλη μας; Αυτά να «κρούετε» κύριοι της Περιφέρειας και όχι τις σειρήνες που μας είναι άχρηστες εντελώς όταν κινδυνεύουμε. Δείξτε μας τον τρόπο προφύλαξης από τον κίνδυνο και μη μας στέλνετε ώς πρόβατα στην σφαγή όταν χρειαστεί η σειρήνα να ηχήσει μη ξέροντας προς τα πού να τρέξουμε.

Οι καλοί κυβερνήτες ενημερώνουν προληπτικά τον λαό και τον καθοδηγούν βήμα-βήμα στην ασφάλεια. Κάποιοι άλλοι αρκούνται σε σειρήνες ώς «κύμβαλα αλαλάζοντα».

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 05.10.2016 ΣΕΙΡΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016»!


Μοιραστείτε το Άρθρο