«Άβατο» για την Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης συγκεκριμένοι δρόμοι της πόλης

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20.04.2017)

Η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης αστυνομεύει το Κέντρο της πόλης. Κατερινιώτες, κοιμηθείτε ήσυχοι!!!

Ναι, είναι αλήθεια ότι η Δημοτική Αστυνομία έγινε ο φόβος και τρόμος των οδηγών στην Πλατεία Κατερίνης, διότι δεν τολμούν να σταθμεύσουν στο κέντρο για λίγα λεπτά ανάγκης, και οι κλήσεις πέφτουν βροχή.

Είναι άξιον απορίας όμως, γιατί άραγε τά δίκυκλα που κατά δεκάδες κατακλύζουν τον χώρο της πλατείας, μπροστά από γνωστά καταστήματα αναψυχής, δεν τά αγγίζουν και δεν τά ενοχλούν; Υπάρχει μήπως άνωθεν εντολή για τά στραβά μάτια ή όχι;

Επίσης, –πολύ σοβαρό αυτό-, υπάρχει μήπως άνωθεν εντολή που λέει στην Δημοτική στυνομία: «ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΛΕΦΤΑ», με εξαναγκασμό των δημοτικών οργάνων να γράφουν τα αυτοκίνητα δίδοντας κλήσεις για είσπραξη χρημάτων;…!

Πέραν τούτου όμως, ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αστυνομία αποφεύγει να ελέγχει κάποιες συγκεκριμένες οδούς; Όπως π.χ. την Πιερίας και Ερμού καθώς και την Αντιγόνου;

Μιάς και ανέφερα αυτές τις οδούς, βρε ποιος μένει εκεί, ποιος μένει εκεί,… σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ!!!

Επίσης, το «άβατο» της Κατερίνης για την Δημοτική Αστυνομία, εκτός των παραπάνω οδών θα πρέπει να είναι και η γωνία Λαζαίων και Αγίας Αικατερίνης, όπου γίνεται χαμός με τά Αστικά λεωφορεία που εμποδίζονται να περάσουν. Βρε ποιος μένει εκεί, ποιος μένει εκεί, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ!!!

Θα θυμηθώ ποιοι «μεγάλοι» μένουν εκεί που δέν τολμά η Δημοτική Αστυνομία να ελέγξει και θα επανέλθω, να είστε βέβαιοι!!!

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο