“άγιον” Όρος και ο “αδελφός”… Αδόλφος Χίτλερ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Δείτε το Βίντεο με τους Γερμανούς στό “άγιο” Όρος

Επιμέλεια “sporeas.tv” – διάρκεια 6:40′ λεπτά

 

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.

Το Άγιον Όρος ζητάει συνεργασία με τον Αδόλφο Χίτλερ και παρακαλάει για την προστασία του.

Ορθόδοξοι καλόγεροι φωτογραφίζονται με τους Γερμανούς κατακτητές

Καμαρωτοί Ορθόδοξοι καλόγεροι φωτογραφίζονται με τους Γερμανούς κατακτητές.

Το μάθαμε κι’ αυτό…!

Στα χρόνια της Ναζιστικής κυριαρχίας του 1941, στα χρόνια που ο σατανικός και διεστραμμένος Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, οι καλόγεροι της Ιεράς Επιστασίας του “Αγίου” Όρους έγραφαν επιστολές προς τον Χίτλερ (26 Απριλίου 1941) και τον εκλιπαρούσαν να σπεύσει και να τους προστατέψει έχοντάς τους υπό την κηδεμονία του.

Υποδουλώθηκαν οι καλόγεροι στους Ναζί για να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που ο Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, και ενώ οι Γερμανοί κατακτούσαν εδάφη και δολοφονούσαν αθώα γυναικόπαιδα οι καλόγεροι του “Αγίου” Όρους έστελναν δεύτερη επιστολή στον Χίτλερ, αλλά αυτή τη φορά συγχαρητήρια επιστολή για τα σατανικά και δολοφονικά κατορθώματα των Γερμανών Ναζί. Προσευχόντουσαν δε,

στον “Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν όπως δίδει υγείαν και μακροημέρευσιν στον Αδόλφον Χίτλερ δια το καλόν της Γερμανίας”.

Τόση ήταν η υποδούλωση και η αγάπη των Αγιορειτών στον Χίτλερ, όπου ανάμεσα στις φωτογραφίες όλων των “αγίων” Αγιορειτών είχαν και την φωτογραφία του σατανικού εγκληματία Χίτλερ, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο μας. 

Αυτή είναι η τακτική των καλογέρων. Το ίδιο έκαναν και με τους Τούρκους κατακτητές ανοίγοντας τις πύλες της Κωνσταντινουπόλεως για να εισέλθουν οι Τούρκοι. Με το “πεσκέσι” των Τούρκων, δηλαδή τα “Χρυσόβουλα“, αξιώνει τώρα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ την Ελληνική γή που ανήκει στον Ελληνικό λαό. Αυτή όμως η αποκάλυψη της συνεργασίας Αγιορειτών και Ναζιστών πρέπει και πάλι να βάλει σε σκέψεις και στοχασμό τον κάθε καλοπροαίρετο Ορθόδοξο Χριστιανό που έχει τον κλήρο ως μεσίτες μεταξύ Θεού και ανθρώπων.

Επιτέλους, δείτε για μια φορά τα πράγματα από την σωστή τους πλευρά, και στραφείτε στον Μοναδικό Σωτήρα και Κύριο Ιησού Χριστό.

 

Ενημερωτικό:

Πότε καθιερώθηκε το Όρος ως “άγιο”;

  • «Εφεξής το όνομα του Άθω καλείσθαι Άγιον Όρος παρά πάντων».

Με αυτόν τον ορισμό αναγνωρίσθηκε οριστικά και επίσημα η ονομασία “άγιον” Όρος κατά τον 12ον μ.Χ. αιώνα από τον Αυτοκράτορα Αλέξιο Α’ Κομνηνό, ενώ πρίν από αυτή την επικύρωση ο Άθως εκκαλείτο απλά… “Όρος” υπό τον Αυτοκράτορα Ιωάννη Τσιμισκή.

Ο ορισμός “άγιον” που εδώθηκε στο Όρος, έγινε με… (σημειώστε το αυτό) με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ προς την Μονή Μεγίστης Λαύρας το έτος 1144 μ.Χ. και έκτοτε επιβάλλεται αυτός ο ορισμός. Πρίν απο τον 12ον αιώνα δεν ήταν (;;;) το Όρος “άγιον”. Με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ επονομάσθη το Όρος ως “άγιον”, και με ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ των σουλτάνων ο ηγούμενος Εφραίμ του Βα(λ)τοπαιδίου διεκδικεί την περιουσία του Ελληνικού λαού.

Πέραν τούτου, μετά την επωνυμία “άγιον” Όρος, σε μετέπειτα Αυτοκρατορικά και άλλα έγγραφα το Όρος αναφέρεται ως “Το Αγιώνυμον Όρος”. Επικράτησε όμως ο ορισμός “άγιον” Όρος και όχι Αγιώνυμον Όρος, για λόγους ευνόητους που μόνον οι έχοντες ανοιχτό πνεύμα μπορούμε να κατανοήσουμε. Το “άγιον” δεσπόζει στις συνειδήσεις των κατ’ ανάγκη ή των κατά συνείδηση κοιμωμένων καλύτερα απ’ ότι το… Αγιώνυμον!!!

Ας περάσουμε τώρα στο Βίντεο του Αγιώνυμου Όρους… συγνώμη, του “αγίου” Όρους θέλω να πώ, και την συνεργασία των καλογέρων με τους Χιτλερικούς σφαγείς της ανθρωπότητας. Μια συνεργασία υποδούλωσης όπως έκαναν οι καλόγεροι και με τους Τούρκους όταν το 1430 οι Οθωμανοί κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη, οι μοναχοί προσέφεραν την υποταγή τους στον σουλτάνο Μουράτ Β, ο οποίος και τους αναγνώρισε τα προηγούμενα αυτοκρατορικά προνόμια εξ’ αιτίας του ότι υποτάχθηκαν οι Ορθόδοξοι καλόγεροι οικιοθελώς σ΄αυτόν.

 
 
Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.tv
sporeas.gr
 
 
 
 

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment