Άγριο Ξύλο μεταξύ Λαθρομεταναστών σήμερα Σάββατο στην Λαϊκή Αγορά Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  30-05-2020)

 

Στην γεμάτη κόσμο Λαϊκή αγορά της Κατερίνης, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (Σάββατο 30 Μαΐου) άγριο επεισόδιο μεταξύ λαθρομεταναστών όπου συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο οι λαθρομετανάστες αρπάχτηκαν με γροθιές και έως αιμάτων μπροστά στα έντρομα μάτια των πολιτών της Λαϊκής που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την συμπλοκή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις με περιπολικά και άνδρες τής ΔΙΑΣ όπου και πρόλαβαν τα χειρότερα. Έγιναν προσαγωγές στο τμήμα τουλάχιστον δύο ατόμων. Συνήθως μετά από συστάσεις αφήνονται ελεύθεροι για να… συνεχίσουν την δράση τους. Το θύμα τού ξυλοδαρμού (ομοεθνής τους) έφυγε με σκισμένη μπλούζα και αίμα στο πρόσωπο.

Από την προσαγωγή των λαθρομεταναστών.

Στην συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο.

Πού διαμένουν τελικά αυτοί οι εμπλεκόμενοι λαθρομετανάστες; Διαμένουν στην Δομή φιλοξενίας «προσφύγων» της Κάτω Μηλιάς (Κτήμα Ηρακλή) ή στην ΜΚΟ τής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης όπου τούς σπίτωσαν σε 120 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τής πόλης, με δωρεάν ενοίκιο, ρεύμα, νερό, Ίντερνετ και χρήματα κάθε μήνα στον λογαριασμό τους; Δεν τους φτάνουν αυτά όλα και πλακώνονται στο ξύλο ανάμεσα σε αθώους πολίτες που κινδυνεύουν από δαύτους. Πέραν τούτου, όταν οι λαθραίοι αυτοί εισβολείς στην χώρα μας δείξουν παραβατική συμπεριφορά, ο Νόμος λέει ότι πρέπει να απελαθούν. Θα το πράξουν οι αρμόδιοι ή όχι; Έχουν ευθύνες και οι διάφορες ΜΚΟ που τους μαζεύουν στην Ελλάδα ή όχι;

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εμείς είμαστε απολύτως εναντίον οποιασδήποτε προκλητικής συμπεριφοράς απ’ όπου και αν προέρχεται. Πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας είναι η προστασία των Ελλήνων πολιτών. Βάσει του νέου νόμου, όσοι έχουν παραβατική συμπεριφορά μπορούν να κρατούνται στα κλειστά κέντρα…». Όχι κύριε Μηταράκη σε κλειστά κέντρα (που δέν δημιουργήθηκαν ακόμα), αλλά να πάνε πακέτο στις πατρίδες τους όπου μπορούν άνετα να πλακώνονται μεταξύ τους διότι κινδυνεύουν οι Έλληνες παράλληλα κύριε υπουργέ.

Συνεχίζεται δυστυχώς η κατάσταση με τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες εφόσον ανεπίτρεπτα και πρωτόγνωρα περιστατικά είδαμε στην πόλη μας τους τελευταίους μήνες, όπως απόπειρα βιασμού, όπως σεξουαλική παρενόχληση, όπως επιδειξίες με ολόγυμνους (πιθανόν) Πακιστανούς καλώντας γυναίκα να κατέβει από το σπίτι της για να την…! Τώρα άρχισαν να μην σέβονται τον κόσμο τής Κατερίνης και χτυπιούνται άγρια μεταξύ τους ανάμεσα στο πλήθος και μάλιστα σε μια Λαϊκή αγορά. Αύριο πιθανόν να εξαπλωθεί η αγριότητα τους και στον ανυποψίαστο λαό.

Στην Κατερίνη ανοίγουν και δικά τους μαγαζιά, όπως υπάρχει και στην οδό Κασσάνδρου με τρόφιμα και προϊόντα δικά τους και με επιγραφή τού καταστήματος στην γλώσσα τους, το οποίον αποδεικνύει ότι ΜΟΝΙΜΑ πλέον μένουν στην πόλη μας. Μαζεύονται μπουλούκια μπροστά στο κατάστημα κλείνοντας τελείως τον πεζόδρομο μη μπορώντας ο πολίτης να περάσει. Και αυτό είναι μόνον η αρχή. Δίχως να γίνομαι μάντης κακών πολύ φοβάμαι ότι τα έσχατα θα γίνονται χειρότερα των πρώτων.

Λαθραίοι και εισβολείς στην πατρίδα μας αποκτούν περισσότερα δικαιώματα απ’ ότι ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης.

Και όλα αυτά με την συνοχή (και συνενοχή) των ανθελληνικών(;) κυβερνήσεων μας.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο