Έγκριση προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

 

Ανέστης Μυστρίδης: «Στόχος μας η δημόσια περίθαλψη να ενισχύεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς»

Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Πιερίας, αλλά και των συστηματικών προσπαθειών που καταβάλλονται από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε συνεργασία με την 3η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και του Υπουργείου Υγείας, έρχονται να προκηρυχθούν εννέα θέσεις μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και σταδιακά να στελεχώσουν τόσο το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όσο και τον Ψυχιατρικό Τομέα του, με την αριθ. Γ4α/Γ.Π./36305/17-5-2019 Απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για επτά θέσεις μόνιμων ιατρών για το νοσοκομείο (δύο θέσεις Παθολογίας, μία Καρδιολογίας, μία Αναισθησιολογίας, μία Γαστρεντερολογίας, μία Ιατρικής Βιοπαθολογίας και μία Νεφρολογίας) και δύο θέσεις για τον Ψυχιατρικό τομέα (μία θέση Παθολογίας και μία Νευρολογίας).

Επιπλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, της αναμονής απόφασης διορισμού από το Υπουργείο Υγείας, και ο διορισμός τριών ακόμη μονίμων ιατρών για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και ενός Αναισθησιολόγου που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση σε όλα τα τμήματα του χειρουργικού τομέα, μειώνοντας το χρόνο αναμονής των χειρουργικών επεμβάσεων.  

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης.

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι προσπάθειες δεν σταματούν, προκειμένου να ενισχυθεί και να βελτιωθεί η λειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου και να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα οι πολίτες. «Στόχος  μας η  δημόσια περίθαλψη να ενισχύεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς και προς αυτή την κατεύθυνση οι προσπάθειες θα είναι ακάματες και διαρκείς» υπογράμμισε.   

    
O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930