Έκτακτη σύσκεψη με θέμα «αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Δήμο Κατερίνης»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Πρόσκληση σε έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δ. Κατερίνης (ΣΤΟ) με θέμα «την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Δήμο Κατερίνης»

1. Η με αριθ. πρωτ. 7742/1/11/2017 (ΑΔΑ 6H37465ΧΘ7-Α4Θ) Εγκύκλιος της Γ.Γ.Π.Π. του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων»

Σας προσκαλούμε όπως προσέλθετε την 16η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00, στο Δήμο Κατερίνης (1ος όροφος, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) σε έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασισθούν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης που πρέπει να ληφθούν, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις από την εκδήλωση των πλημμυρικών φαινομένων που πλήττουν το Δήμο Κατερίνης από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

         Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

         Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος να ενημερώσουν τα αναπληρωματικά μέλη.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ

 

Σ.Σ.: Σχεδόν μία ώρα πρίν την σύσκεψη εστάλη το Δελτίο Τύπου στο κανάλι μας. Μήπως είναι αργά για συσκέψεις εν όψη τής καταστροφικής πλημμύρας; Δέν θα έπρεπε αυτή η σύσκεψη να γινόταν προληπτικά πρίν από τά καιρικά φαινόμενα πρός αποφυγήν αυτής τής κατάστασης που έπιασε στον ύπνο Δήμο Κατερίνης, Αντιπεριφέρεια και κάθε υπηρεσία που αναδεικνύεται ανέτιμη για την πλήρη αντιμετώπιση του αποκλεισμού;

Τά φρεάτια στους δρόμους ποτέ σχεδόν δέν καθαρίζονται από τον Δήμο με συνέπεια να πλημμυρίζουν οι δρόμοι και να υφίστανται την απαράδεκτη ταλαιπωρία δημότες και οχήματα τής πόλης και του Νομού.

Γιώργος Οικονομίδης

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο