Έσπασε η Άσφαλτος «Μαρμελάδα» στην Γρέβενη Καλλιθέας με Ασφαλτόστρωση Σάββα Χιονίδη.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (24-05-2020)

 

Ποιος θα το πίστευε ή μήπως όλοι το πιστεύαμε εφόσον γνωρίζουμε ότι «της νύχτας την δουλειά την βλέπει η μέρα και γελά»;

Έτσι και με τα προεκλογικά ρουσφέτια που έγιναν σε ημετέρους για την… ψήφο τους.

Δεν εξηγείται αλλιώς  ο «οργασμός» εργασιών ασφαλτόστρωσης σε επιλεγμένους δρόμους στην Γρέβενη Καλλιθέας λίγες ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Φωτογραφίες αρχείου (προεκλογικά 2019)

Ο περιφερειακός Γρέβενης προς Παραλία, όπως άρχισε προεκλογικά έτσι και παρέμεινε.

Επιλεγμένη προεκλογική ασφαλτόστρωση σε ημέτερους.

Οι κάτοικοι με παράπονο κατάγγελλαν τότε ότι η ασφαλτόστρωση γίνεται στοχευμένα και σε δρόμους που υπήρχαν ψηφοφόροι προσκείμενοι σε υποψήφιο δήμαρχο, γι’ αυτό και οι εργασίες γινόντουσαν σε δρόμους της αρεσκείας του.

Ασφαλτόστρωναν δηλαδή έναν δρόμο και άφηναν τον διπλανό για να συνεχίσουν στον επόμενο. Επίσης η άσφαλτος σταματούσε κοντά σε σπίτια ψηφοφόρων τού υποψηφίου δημάρχου και δέν συνέχιζαν λίγα μέτρα παραπάνω διότι υπήρχαν εκεί ψηφοφόροι πολιτικού αντιπάλου, όπως για παράδειγμα δρόμος όπου υπάρχει ξενοδοχειακή μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων που πλήττεται οικονομικά εφόσον τα τουριστικά λεωφορεία δυσκολεύονται να πλησιάζουν την μονάδα λόγω χωματόδρομου.

Άσχετα που απέναντι ακριβώς από την επιχείρηση υπάρχει και στάνη ζώων (σε κατοικημένη περιοχή) που δεν απομακρύνεται από τον Δήμο.

Αυτό που βλέπουμε όμως, λίγους μήνες μετά την επιλεγμένη ασφαλτόστρωση, είναι η άσφαλτος να χαλάει και να δημιουργεί σπασμένους λοφίσκους με συνέπεια να θέτονται σε άμεσο κίνδυνο οι οδηγοί με τα οχήματά τους.

Οι φωτογραφίες μου είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Δυστυχώς όμως, και η σημερινή Δημοτική αρχή αδιαφορεί και δεν επισκευάζει τα εκτρώματα των προηγουμένων, εφόσον η άσφαλτος που έπεφτε τότε ήταν σκέτη «μαρμελάδα», δηλαδή ψεύτικη και μάλλον από ερασιτέχνες τεχνικούς.

Ανάγκη λοιπόν για παρέμβαση τού Δήμου Κατερίνης και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, και γιατί όχι, να αποδοθούν ευθύνες στους εργολάβους του έργου, είτε είναι ιδιώτες είτε τού Δήμου. Χρήματα δημοτών χρησιμοποιήθηκαν άλλωστε…! 

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο