Έτσι αλλοιώνουν τα στοιχεία τού Κορωναϊού και τα παρουσιάζουν «φουσκωμένα».

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ποια είναι η Αλήθεια Για Τον Κορωναϊό;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (22-04-2020)

 

Στο διαπιστευμένο για την θεραπεία COVIT-19 νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» πήγε ο αρχηγός τής Αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για να ενημερωθεί για την κατάσταση των ασθενών καθώς και πόσοι νοσηλεύονται εκεί.

«Αυτή την στιγμή νοσηλεύουμε 30 ασθενείς με COVIT και 7 στην μονάδα εντατικής θεραπείας» ακούγεται να λέει μπροστά στις κάμερες ο εκπρόσωπος τού νοσοκομείου στον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό στην συνέχεια θα το πάρουν τα πληρωμένα κανάλια και θα το μεταδώσουν ψευδώς στον τρομοκρατημένο λαό, ότι στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» υπάρχουν 30 ασθενείς με COVIT-19 και άλλοι 7 στην εντατική.

Δίχως τις κάμερες όμως, άσχετα που συνέχισαν να καταγράφουν κάποιοι και μετά, ακούγεται και πάλι ο εκπρόσωπος να λέει στον Τσίπρα ότι έχουν έτοιμες 30 κλίνες, δηλαδή οι 30 ασθενείς που έλεγε ότι νοσηλεύονται έγιναν τώρα άδειες κλίνες και όχι ασθενείς, ενώ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπάρχουν διαθέσιμες 6 κλίνες για περιστατικά που τυχόν θα χρειαστούν, δηλαδή δεν έχουν κανέναν τώρα αλλά είναι έτοιμοι να νοσηλεύσουν έως και έξι ασθενείς εάν χρειαστεί!

Ο Τσίπρας ρωτάει και πάλι, από τις 30 κλίνες (όχι 30 ασθενείς που έλεγε ο εκπρόσωπος, αλλά κλίνες) πόσες είναι τώρα κατειλημμένες; για να πάρει την απάντηση ότι κατειλημμένες είναι οι επτά (7) με πρόβλημα COVIT.

Άρα, οι επτά (7) τής … εντατικής, ήταν επτά (7) ασθενείς, όχι στην εντατική, αλλά, στις επτά από τις τριάντα διαθέσιμες κλίνες! Όπως τουλάχιστον μας δίνει να καταλάβουμε από τα λεγόμενα του. Εκτός εάν από τράκ μπέρδευε τά στοιχεία.

Έτσι λοιπόν βγαίνουν τα στοιχεία των ασθενούντων και την τρίχα την κάνουν τριχιά για να μας εκφοβίζουν και να μας τρομοκρατούν κλείνοντας μας στα σπίτια μας και να δρούνε αυτοί ανενόχλητοι.

Εννοείται ότι πρέπει κάποιος εισαγγελέας να επιληφθεί αυτής της αποδείξεως του εμπαιγμού μας μήπως και μάθει κάποτε ο Ελληνικός λαός τί εστί Τσιόδρας και Χαρδαλιάς, με τις ευλογίες τού Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο