ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(11/02/2019)

 

Παρά τον «όρκο σιωπής» τής Αστυνομίας τής πόλης μας στο να δίνει πληροφορίες στους δημοσιογράφους ή σε κάποιους μόνο δημοσιογράφους, συνέχισα το ρεπορτάζ μου για την συμπλοκή λαθρομεταναστών στο Πάρκο Κατερίνης που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή 08/02 όπου περιπολικό τής αστυνομίας έσπευσε στο σημείο.

Σε σημερινή επικοινωνία μου με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για διασταύρωση τού συμβάντος, μετά από έλεγχο που έκαναν και αργότερα επέστρεψαν το τηλεφώνημα μου να μου απαντήσουν, μού δηλώθηκε ότι δεν κατεγράφη τέτοιο περιστατικό και αντ’ αυτού μίλησαν για άλλο περιστατικό με λαθρομετανάστες (μετανάστες τους αποκαλούν) που έγινε μεταξύ τους στο γνωστό Κτήμα Ηρακλή (Δομή Ηρακλή) Κατερίνης όπου φιλοξενούνται 2 χρόνια τώρα οι λαθροεισβολείς.

Έσπευσαν εκεί αστυνομικοί για τα περαιτέρω το περασμένο Σάββατο, που έγινε η συμπλοκή, όμως έφυγαν άπραγοι εφόσον δεν θέλησαν οι λαθρομετανάστες που συνεπλάκησαν να αλληλομηνυθούν.

Φωτογραφία Μιχάλης Κανταρτζής. Η χρήση της μετά από ευγενική άδεια τού συναδέλφου.

Έχουμε λοιπόν συμπλοκή την Παρασκευή στο Δημοτικό Πάρκο με λαθρομετανάστες (κάτι που αγνοεί η αστυνομία ή δεν κατέγραψαν το γεγονός για δικούς τους λόγους), έχουμε συμπλοκή λαθρομεταναστών μεταξύ τους στο Κτήμα Ηρακλή, και αναμένουμε την επόμενη ημέρα με ότι αυτό συνεπάγεται μ’ αυτούς που μάς έφεραν στην χώρα μας να φοβόμαστε να κυκλοφορούμε στους δρόμους κάτι που είναι δημοκρατικό και αναφαίρετο δικαίωμά μας…! Και όμως το καταπατούν.

Έως πότε;;;

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων