«Αγνώστου Πατρός» ο φωτισμός του Κόμβου Λιτοχώρου! «Αλληλοκτυπιούνται» Π.Ε. Πιερίας και Δήμος Δίου-Ολύμπου.

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (13-09-2020).

 

Ρεπορτάζ του «odigos-pierias.gr» ανέδειξε ένα χρόνιο πρόβλημα της ανικανότητας ή της αποποίησης ευθυνών κάποιων υπηρεσιών τού Νομού μας. Ο λόγος για τον ηλεκτροφωτισμό των πυλώνων τού Κ.Υ. στον κόμβο Λιτοχώρου όπου έχει τα χάλια του στην κυριολεξία!

Με επίσημα έγγραφα αρνούνται αμφότεροι ότι η συντήρηση τού ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο τού Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου ανήκουν στην υποχρέωση τους, με την μεν Π.Ε. Πιερίας (Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας) να δηλώνει ότι η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού του εν λόγω κόμβου δεν ανήκει στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας, και με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου να δηλώνει ότι, η αρμοδιότητα συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού στον Κόμβο του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου ανήκει στην Π.Ε. Πιερίας!!! Δηλαδή «πιάσε τ’ αβγό και κούρευτο»! «Αγνώστου Πατρός» λοιπόν το επίμαχο σημείο;;;

Λεπτομέρειες και ρεπορτάζ με τις επιστολές αμφοτέρων των υπηρεσιών δείτε στον «odigos-pierias.gr» ΕΔΩ.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930