ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20/07/2018)

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περιπολικά τής αστυνομίας Κατερίνης ήταν πρίν από λίγη ώρα σε «αναβρασμό» καταδιώκοντας ένα σκούρου χρώματος Ι.Χ. όχημα με φιμέ τζάμια.

Φωτογραφία διαδικτύου

Το μάρκας OPEL αυτοκίνητο με (πιθανό) αριθμό κυκλοφορίας ΙΚΧ 4847 κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τουλάχιστον 200 χιλ/ώρα στην Εθνική Οδό προς Αθήνα ενώ οδηγοί κατήγγειλαν πώς εθεάθη στον κόμβο Αγαθούπολης με κατεύθυνση την Κατερίνη και δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών.

Για κάποιο λόγο το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Παλαιά Εθνική οδό, από τον κόμβο Κορινού πιθανότατα, και συνέχισε προς την Κατερίνη για να αποφύγει το μπλόκο της αστυνομίας. Πιθανόν ο οδηγός φοβούμενος ότι θα παγιδευτεί στα διόδια τής Λεπτοκαρυάς, προτίμησε να οδηγήσει το αυτοκίνητο του προς τον Σβορώνο όπως εθεάθη από οδηγούς βλέποντας ένα τρελό Ι.Χ. με μια τρελή πορεία.

Όπως δείχνει η λογική ο οδηγός προσπαθεί να ξεφύγει από τον επαρχιακό δρόμο προς το Λιβάδι και από εκεί να βρεθεί πέρα από τον Πλαταμώνα συνεχίζοντας για την Αθήνα εάν αυτός είναι ο προορισμός του. Δεν έγινε γνωστό για τί άτομο ή άτομα πρόκειται και αν είναι επικίνδυνα ή όχι.

Τα περιπολικά τής αστυνομίας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα αλλά συνεχίζουν την αναζήτηση ώς είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο