ΑΔΟΞΑ ΕΛΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(03/02/2018)

 

Σε τοπικό Κοινοτικό συμβούλιο έκανε κάλεσμα ο διορισθείς πρόεδρος Καλλιθέας κ. Πολυχρόνης για να γνωμοδοτήσουν στο θέμα της παραχώρησης για χρήση του αιγιαλού στην Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας.

Και αυτό το κάλεσμα το αγνόησαν οι κάτοικοι τού χωριού αλλά και οι σύμβουλοι που τους ζητήθηκε να παρευρεθούν. Λόγω μη απαρτίας συμβούλων, εφόσον μόνο ένας, συν του προέδρου τίμησαν το κάλεσμα, το συμβούλιο μεταφέρθηκε για επανάληψη την ερχόμενη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ.

Σημειώνω ότι, το συμβούλιο θα γινόταν στο γραφείο τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, όπως αναγραφόταν στην πρόσκληση, αλλά δεν ήταν αυτό δυνατόν εφόσον δεν διαθέτει κλειδιά ο νέος πρόεδρος. Για τον λόγο αυτό αναγκάστηκαν και πάλι να συνεδριάσουν στο γραφείο του ΟΓΑ που στεγάζεται στο Κοινοτικό κτήριο. Αυτό είναι παράνομο όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος Ευάγγελος Κήπου.

Παρακολουθούμε στο παραπάνω βίντεο την διαδικασία εφόσον η κάμερά μας ήταν εκεί.

Ζήτησα και από τον κύριο Πολυχρόνη να μιλήσει στην κάμερα μας να γνωρίζουμε και την δική του θέση, αλλά ευγενικά αρνήθηκε μη θέλοντας να κάνει κάποια δήλωση ή κάποιο σχόλιο, όπου και το σεβάστηκα.

Για τον λόγο ότι και πάλι το συμβούλιο έγινε στο γραφείο του ΟΓΑ, έψαξα και βρήκα τον πρόεδρο Ευάγγελο Κήπου να μας εξηγήσει τί εστί γραφείο του ΟΓΑ, όπου και τον ακούμε  να μας μιλά τόσο γι’ αυτό όσο και για τα σχέδια του με την προεδρία τής κοινότητας.

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο