Αεροδρόμιο Μυκόνου, από τά χειρότερα μας λέει η «Independent»

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2016)

 

Η εφημερίδα «Independent» δημοσίευσε έναν κατάλογο με τά 11 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο και μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το αεροδρόμιο της Μυκόνου.

mykonos-island-national-airport-greece

Η Μύκονος που διαφημίζεται για την νυχτερινή –αλλά και την ακόλαστη- ζωή που προσφέρει στους επισκέπτες της, πάσχει καθώς φαίνεται ώς προς την ασφάλεια των ταξιδιωτών.

Η εφημερίδα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των πληρωμάτων των αεροπλάνων που ζούνε καθημερινά τέτοιες καταστάσεις, γράφει τά εξής για το ελληνικό αεροδρόμιο:

Μύκονος National Airport, Ελλάδα.

«Φανταστείτε ένα κουτί. Τώρα φανταστείτε ένα (άδειο) κουτί χωρίς περιεχόμενο με μηδενική ασφάλεια, και γάτες να τρέχουν μέσα και έξω. Το αεροδρόμιο αυτό είναι κυριολεκτικά ένα τσίρκο. Μπήκα μέσα στο σημείο ελέγχου και εκείνο χτύπησε. Ο φρουρός ασφαλείας μου είπε απλά να βιαστώ και δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει τίποτα. Συνεχείς καθυστερήσεις των πτήσεων, δεδομένου ότι είναι ανάμεσα σε δύο βουνά και επηρεάζονται από τον άνεμο. Υπάρχει μια κόλαση στη γη και αυτό είναι το αεροδρόμιο της Μυκόνου».

Πλήρης κατάλογος των 11 αεροδρομίων και περιγραφή για την κατάστασή τους, υπάρχει στην εφημερίδα «Independent».

 

(Με πληροφορίες από την «Independent» και φωτογραφίες από το ελεύθερο διαδίκτυο)

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031