ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 06.02.2017

Μοιραστείτε το Άρθρο

Τρελάθηκαν μάλλον οι πιλότοι αεροπλάνων και σαν μεθυσμένοι κάνουν κύκλους στον αέρα αντί να τραβούν τον διάβα τους.

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 06.02.2017)

Με την συνήθη πλέον τακτική τους να ψεκάζουν τον ουρανό με τις γνωστές χημικές ουσίες, τα λεγόμενα Chemtrails, σήμερα αποφάσισαν να ψεκάσουν το… Δημαρχείο Κατερίνης. Μήπως έχουν κάτι κατά νού;;;

Πέραν όμως τούτου, η πραγματικότητα των αεροψεκασμών δεν αμφισβητείται, ειδάλλως θα πρέπει να έχουμε μια σαφή απάντηση και εξήγηση αυτού του φαινομένου.

Αποδεδειγμένα από επιστημονικές έρευνες και αναλύσεις οι αεροψεκασμοί εμπεριέχουν χημικές ουσίες και βαρέα μέταλλα καταστροφικά για την δημόσια υγεία.

Το αποτέλεσμα των σημερινών αεροψεκασμών θα το υποστεί ο Δήμος Κατερίνης εφόσον ακριβώς επάνω του ψεκάζουν. Μήπως όμως θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις ο Δήμος από την πολιτεία και απ’ όποιους ευθύνονται γι’ αυτό το φαινόμενο; Δεν θα πρέπει ο Δήμος ώς αρχή της πόλης να γνωρίζει και να ενημερώσει τους δημότες για την καταστροφή που σταδιακά επιβάλλουν κάποιοι στην ίδια μας την υγεία;

Εάν δέν πρόκειται (και σίγουρα δέν πρόκειται) για ουρές αεροπλάνων γραμμής, τότε τί γραμμές είναι αυτές που κάνουν κύκλους και τρικλίζουν σάν “μεθυσμένη πολιτεία” επάνω από την πόλη μας; Δέν ζητούμε (απλά) εξηγήσεις, αλλά απαιτούμε ενημέρωση από τον Δήμαρχο Κατερίνης και από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η ηλιόλουστη και θερμή σημερινή ημέρα, μετά τους αεροψεκασμούς μετατράπηκε σε ψυχρή και βαριά συννεφιασμένη ατμόσφαιρα, όπως την φωτογράφησα στις 16:50. Τυχαίο; Για κάποια (κλούβια) μυαλά, ίσως…!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο