Αλήτες, γουρούνια, άθλιοι δημοσιογράφοι…

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 20/08/2017)

«Κατευθυνόμενα τηλεοπτικά σκουπίδια και δημοσιογραφικά καθάρματα που υπηρετείτε το κατεστημένο και την σιχαμερή ελίτ που βάλθηκε να καταστρέψει ότι απόμεινε όρθιο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Κάνατε σημαία σας το μικρό προσφυγόπουλο που πνίγηκε και βγήκε στην ακτή, όπου κάθε ημέρα το παίζατε στα δελτία ειδήσεων, κατηγορώντας την κακή Ευρώπη και την Ελλάδα που επιτρέπει τέτοιους θανάτους αθώων παιδιών, και ορθώς το κάνατε διότι έτσι είναι, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα.

Προβάλλατε επίσης και τον μικρό Σύριο Ομράν όπου «τραυματισμένος» καθόταν με απορία στο κάθισμα του Συριακού ασθενοφόρου, για να δείξετε την φρίκη τής Συρίας και τον κακό και αιμοσταγή δολοφόνο Άσαντ. Τρομάρα σας. Μιλιά όμως δεν βγάλατε για το ψεύτικο και κατασκευασμένο και καλά σκηνοθετημένο βίντεο του μικρού στο ασθενοφόρο, δήθεν θύμα του κακού Άσαντ.

Πέραν τούτου, η προπαγάνδα σας σκουπίδια του κερατά δημοσιοκάφροι της ελληνικής ΤιΒί, σταμάτησε εκεί, σ’ εκείνα μόνο τά παιδιά των «καλών» μουσουλμάνων δολοφόνων Ισλαμιστών, ενώ για την δολοφονική τρομοκρατική επίθεση των Ισλαμιστών στην Βαρκελώνη, με ένα άλλο παιδάκι να κείτεται νεκρό στον δρόμο, κουβέντα δεν κάνετε άθλια υποκείμενα του κατεστημένου, που θα πρέπει να στοχοποιηθείτε και να τρέμετε να κυκλοφορήσετε στον δρόμο.

Το παιδάκι τής Βαρκελώνης ήταν Χριστιανόπουλο μάλλον, και δεν «πουλάει» στα σιχαμερά δελτία ειδήσεων σας, σκουπίδια τής δημοσιογραφίας. Πόσα λεπτά τής ώρας διαθέσατε για το παιδάκι αυτό σε σύγκριση με το πνιγμένο μουσουλμανάκι και τον ψεύτικο τραυματισμό του μικρού τής Συρίας; Σχεδόν δευτερόλεπτα, έτσι;

Ο μικρός που αγνοείται μετά από την τρομοκρατική επίθεση σας ενδιαφέρει καθόλου;

Να γιατί είστε όλοι σας ανεξαιρέτως Αλήτες, γουρούνια, άθλιοι, σιχαμεροί, βλαμμένοι, καθίκια, δημοσιογράφοι του #@%&#.»

Όλα τα παραπάνω «κοσμητικά επίθετα» είναι πιθανόν όσα θα ήθελαν να ξεστομίσουν οι αποδέκτες των ειδήσεων που βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με ότι προπαγανδιστικό, ψευδές και κίτρινο μάς σερβίρουν τά ελληνικά ΜΜΕ.

Είναι η οργή κατά του δημοσιογραφικού κατεστημένου που σκοπό έχει την καταστροφή της Ελλάδος και την Ισλαμοποίησή της, καθώς και της λοιπής Ευρώπης.

Είναι ο θυμός κατά των ΜΜΕ που προωθούν την καταπάτηση των ελληνικών εδαφών από Ισλαμικά στοιχεία που κατά εκατομμύρια θα επικρατήσουν στην χώρα μας σε λίγα χρόνια, ενώ σιωπούν για την κατ’ ανάγκην μετανάστευση των ίδιων των παιδιών μας που φεύγουν από την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον, παραδίδοντας αμαχητί τα εδάφη μας στον εχθρό.

Διότι η λαθρομετανάστευση με την ανοχή τής προδοτικής κυβέρνησης, της κάθε κυβέρνησης, είναι όντως εχθρός για την Ελλάδα και ανοικτός πόλεμος.

Ας μην το επιτρέψουμε λοιπόν, όπως μας υποχρεώνει και το άρθρο 120 του Συντάγματος με την παράγραφο 4 την ώρα που καταλύεται το Σύνταγμά μας και η εδαφική μας ακεραιότητα.

Σιωπούν επίσης για το παιδάκι τής Βαρκελώνης και κάποιοι ανεγκέφαλοι ελληναράδες που μας κατηγορούσαν ώς ρατσιστές ενάντια στους λαθρομετανάστες, και υποστήριζαν την λαθρομετανάστευση χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το πνιγμένο παιδάκι τής ακτής (που και αυτό μεταφέρθηκε εκεί από Τούρκους για την γνωστή προπαγάνδα τους) ενώ δεν έχουν έναν λόγο πένθους για το παιδάκι τής Βαρκελώνης που δολοφονήθηκε από Ισλαμιστές του διαβόλου.

Είστε άξιοι τής μοίρας σας κακόμοιροι ελληναράδες…!

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων