ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΥΤΟ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20/07/2018)

 

Μας εξέπληξε αρνητικά το δελτίο τύπου τού Δήμου Κατερίνης σχετικά με τις πρόσφατες “ασφαλτοστρώσεις” στο οδικό δίκτυο στις Καρυές.

Πείτε μου εάν είμαι υπερβολικός!

Κολακεύουν άραγε αυτές οι φωτογραφίες τού έργου ασφαλτόστρωσης τον Δήμο Κατερίνης; Είναι άσφαλτος αυτή η προχειρότητα; Είναι τελείωμα ασφάλτου αυτό το πασάλειμμα; Και μήν ακούσω ότι Απ‘ το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα διότι από υποκριτικές συνταγές χορτάσαμε μέχρι αηδίας! Είναι υπερήφανος ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, επικεφαλής των εργασιών, γι’ αυτά τα πασαλείμματα;

Σε περίπτωση απάντησης περί ημιτελούς εργασίας και πως πρόκειται να ολοκληρωθεί, τότε να ολοκληρώνετε κύριοι τού Δήμου και μετά να καυχάστε για τά έργα σας, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι αναγκαία και απαραίτητα. Να τα τελειώνετε όμως πρώτα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου τού Δήμου Κατερίνης, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Δήμος Κατερίνης – Τ.Κ. Μηλιάς: Ασφαλτοστρώσεις & Βελτίωση του οδικού δικτύου στις Καρυές

Σε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων δρόμων στο σύνολο του Δήμου, με τις οποίες επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στη μετακίνηση των πεζών και στην κίνηση των οχημάτων, εντάσσονται οι ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό των Καρυών (Τ.Κ. Μηλιάς). Τις παρεμβάσεις υλοποίησε σήμερα συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, ικανοποιώντας έτσι σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

«Το οδικό δίκτυο παρουσίαζε φθορές και με την παρέμβαση αυτή διευκολύνεται πλέον η απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων και πεζών, ενώ αναβαθμίζεται η καθημερινότητα των πολιτών» τονίζει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος συντονίζει τις  εργασίες.

Τέλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας, στο πλαίσιο βελτίωσης της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου σε ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες κ.λ.π. προχώρησε σήμερα συνεργείο και στην πόλη της Κατερίνης.

 

www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο