ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 27.03.2017)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία διενεργεί έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Κατερίνης διαπιστώνοντας παράβαση με παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, μετά από στοχευμένο έλεγχο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης το εν λόγω κατάστημα όπου και συνελήφθη ο 37χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Η 34χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, εγείροντας διάφορα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 26ης Μαρτίου 2017 «σε αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών στο παραπάνω κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος να έχει θέσει σε λειτουργία 45 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διεξάγονταν με ειδικό λογισμικό παράνομα τυχερά παίγνια.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανωτέρω ημεδαπός άντρας προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα του, διαχειριζόταν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω κεντρικού υπολογιστή (Server), που είχε τη δυνατότητα να μετατρέπει τις οθόνες όπου διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες», όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, που λειτουργούσε ως εξυπηρετητής (Server) κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι τόσα καταστήματα της Κατερίνης μετατρέπονται σε παράνομες λέσχες τυχερών παιχνιδιών και σε περίπτωση ελέγχου των αστυνομικών οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν και συλλαμβάνονται μόνον οι υπάλληλοι…!!!

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο