ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 9 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΣΚΟΥΦΑ

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(30/01/2019)

 

Η δεύτερη κατά σειρά αναβολή στην δίκη των εννέα (9) συλληφθέντων για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ έξω από την κατοικία τής βουλεύτριας Σύριζα Πιερίας Μπέττυς Σκούφα.

Η πρώτη δίκη έγινε στις 28 Ιανουαρίου 2019 ενώ δόθηκε αναβολή για σήμερα 30 Ιανουαρίου λόγω μη προσέλευσης των αστυνομικών μαρτύρων κατηγορίας. Σήμερα 30 Ιανουαρίου, για τον ίδιο λόγο τής μη φυσικής παρουσίας των μαρτύρων αστυνομικών στο δικαστήριο, δόθηκε εκ νέου αναβολή στην δίκη για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια Κατερίνης.

Ο λόγος απουσίας των μαρτύρων ήταν ο ίδιος με την πρώτη αιτία, δηλαδή κάποιοι αστυνομικοί είχαν υπηρεσία την ημέρα αυτή ενώ άλλοι παρέμεναν τραυματισμένοι από την επίθεση των διαδηλωτών που δέχθηκαν.

Η εντολή τής προέδρου τής έδρας, και προς αποφυγήν τρίτης αναβολής, ήταν να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί και να προσέλθουν την νέα ημερομηνία στην δικαστική αίθουσα, που σημαίνει πως δεν θα δικαιολογηθεί πλέον τυχόν υπηρεσία την ημέρα εκείνη των αστυνομικών μαρτύρων.

Σημειώνω, ότι, μπροστά στα δικαστήρια δέν υπήρχαν οι νέοι των προηγουμένων ημερών που διαδήλωναν υπέρ των κατηγορουμένων ενώ περιπολικό τής αστυνομίας εξακολουθεί να βρίσκεται έξω από τά γραφεία των τριών βουλευτών τού Σύριζα Πιερίας και να φυλάττει την είσοδο τού κτηρίου ενώ η πόλη ησύχασε πλέον, για… λίγο!!!

Περιπολικό φυλάττει τα γραφεία τού Σύριζα Πιερίας

Το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. θα γίνει το νέο δυναμικό ραντεβού των νέων τής Κατερίνης για συλλαλητήριο κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλάει την Μακεδονία μας. Προγραμματίστηκε 15λεπτη ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους τής Κατερίνης με δυναμική παρουσία και συνθήματα υπέρ τής Ελληνικότητας τής Μακεδονίας.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…

©www.Pieria.tv – 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31