ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ MIKEL CAFE ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(29/06/2018)

 

«Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και το λουρί της μάνας» λέει η λαϊκή παροιμία, αλλά ούτε μιά, ούτε δυό, ούτε τρείς οι αποδείξεις που δεν έκοβε το Cafe Mikel στην γωνία Μητροπόλεως και 7ης Μεραρχίας στην Κατερίνη.

Με τουριστική περιβολή άνδρες τού ΣΔΟΕ επισκέφθηκαν σήμερα, 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι, το MIKEL CAFE επί τής οδού Μητροπόλεως 1 στο Πάρκο Κατερίνης, και προέβησαν σε μερικό φορολογικό έλεγχο για παραστατικά αποδείξεων. Βρήκαν ότι την ημέρα αυτή δεν κόπηκαν 20 αποδείξεις για πώληση καφέδων με συνέπεια να σταματήσουν το προσωπικό από την εργασία τους και με παρουσία δύο αστυνομικών να σφραγίσουν στις 2 μ.μ. το κατάστημα για 48 ώρες τοποθετώντας μεγάλες αυτοκόλλητες ταινίες στις πόρτες με επιγραφή: «ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ», τόσο στην Ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι τής γνωστής αλυσίδας Καφέ MIKEL και άνοιξε πρίν λίγους μήνες στο Πάρκο Κατερίνης. Σήμερα έμελλε να πέσει στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ και να σφραγιστεί έως την ερχόμενη Κυριακή 1η Ιουλίου και ώρα 2μ.μ.

Μετά από αυτή την ώρα θα είναι ανοικτό για το κοινό.

 

© www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο