ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(13/01/2019)

 

Ανεγκέφαλος οδηγός απέκλεισε ασθενοφόρο στην Κατερίνη που πήγαινε σε επείγον περιστατικό.

Για να πάει να πιεί ένα ποτάκι στις γνωστές καφετέριες τού Σιντριβανιού τής Κατερίνης, έκλεισε μετά τις μία τά ξημερώματα σήμερα 13/01 την είσοδο που οδηγεί στον πεζόδρομο τής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφήνοντας το όχημα του σε απαγορευμένη θέση.

Παρ’ όλο που τα ασθενοφόρα διαθέτουν κλειδί να ανοίξουν τις μπάρες αυτό κατέστη αδύνατον λόγω του οχήματος στην είσοδο, και προσπάθησαν από άλλη οδό να φτάσουν στο περιστατικό. Ο οδηγός έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τού ασθενή εφόσον και ένα λεπτό καθυστέρησης του ασθενοφόρου μπορεί να αποβεί μοιραίο.

ΦΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, εφόσον σε τέτοιες περιπτώσεις ο οδηγός του ασθενοφόρου ενημερώνει το 100, και μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι αφαίρεσαν τις πινακίδες τού οχήματος και βρήκαν τον ανόητο οδηγό για τά περαιτέρω.

Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα διότι τίθενται ζωές σε κίνδυνο και δεν είναι μια απλή οδική παράβαση.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο