ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία σε σχολικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου.

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Ανθελληνικό παραλήρημα ή μήπως επιλεγμένη βλακεία;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Όπως και να το πάρει κανείς η ζημιά γίνεται και μάλιστα υπό το «βλέμμα του Βούδα», δηλαδή με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Την Μακεδονία που είναι όχι Ελληνική αλλά… Ελληνικότατη, την πουλάνε οι ανθέλληνες, έλληνες και μη, στα χέρια των Σκοπιανών όπου χρόνια τώρα πασχίζουν να βρούνε μια ταυτότητα.

Στο μαθητικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου για την χρονιά 2015, και στην σελίδα 130 όπου υπάρχει ο Χάρτης τής κατεχόμενης Ευρώπης κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το κρατίδιο των Σκοπίων αναγράφεται ως Μακεδονία από τους ανεγκέφαλους ανθέλληνες που συνέγραψαν το βιβλίο. Και δεν βρέθηκε Έλλην του Υπουργείου Παιδείας να τους κλείσει στην φυλακή για προμελετημένη προπαγάνδα με σκοπό την απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας…!!!

Στο βίντεο με τον καθηγητή Αγγλικών Κώστα Μιχαλόπουλο, δίδεται η εξήγηση για τα αναληθές του ισχυρισμού των Σκοπίων περί του ονόματος της Μακεδονίας. Το κρατίδιο αυτό των Σκοπιανών λεγόταν και λέγεται, και θα πρέπει να λέγεται, Βαρντάρσκα και όχι Μακεδονία.

ΣΚΟΠΙΑ - BARDARSKA ΣΚΟΠΙΑ - BARDARSKA.3 ΣΚΟΠΙΑ - BARDARSKA.2

H Βαρντάρσκα Μπανόβινα, είναι το όνομα που ήταν επισήμως γνωστή η σημερινή ΠΓΔΜ καθώς και περιοχές της vότιας Σερβίας κατά την περίοδο 1929 – 1941.

 

www.sporeas.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930