ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2018 ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20/04/2018)

 

Σε μια πολύχρωμη οπτασία μετατρέπεται ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης από τις 19 έως και τις 23 Απριλίου, με την Ανθοκομική Έκθεση που λαμβάνει χώρα στον γνωστό σε όλους χώρο τής οδού Φλέμινγκ δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο.

Συντοπίτες μας παραγωγοί λουλουδιών εκθέτουν την παραγωγή τους στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές τιμές τα λουλούδια της αρεσκείας τους.

Οι ποικιλίες λουλουδιών και χρωμάτων, φαντάζουν ώς μια όαση μέσα στην τσιμεντούπολη ενώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την μαγεία τής έκθεσης.

Η κάμερα τού Γιώργου Οικονομίδη για την διαδικτυακή www.Pieria.tv σας ξεναγεί στις ομορφιές και στην μαγεία τής ανθοκομίας.

Στην διάρκεια των λήψεων, συνέλαβε η κάμερά μας μια ηχητική «καταγγελία» μιάς παραγωγού για τον Δήμο Κατερίνης, ότι ενώ παίρνει ενοίκια δεν έχει προσωπικό να στήσει πάγκους για την Έκθεση, ενώ ο Καπνικός Σταθμός τούς φιλοξενεί δωρεάν, με δωρεάν καφέ, ρεύμα και νερό. Αυτή είναι λοιπόν η διαφορά ανάμεσα στον Δήμο Κατερίνης που τα… «παίρνει», και στον Καπνικό Σταθμό που μόνο… δίνει.

Απολαύστε το παραπάνω ολιγόλεπτο βίντεο μας.

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο