ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΦΩΤΙΕΣ” ΤΗΣ NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.

του Γιώργου Οικονομίδη.

Η εικόνα του σταυρού σε έναν κύκλο στην επιφάνεια του Άρη είναι πραγματική.

Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού στον Άρη, φωτο απο την NASA.

Ο κελτικός σταυρός όμως στον Άρη (όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο) είναι τελικά ένα “αχνάρι” από την βίδα του ρομποτικού X-Ray Spectrometer. Είναι από το Rover Opportunity Sol 3720 και συγκεκριμένα από την μικροκάμερα με την οποία φωτογραφίζει αντικείμενα σε απόσταση αναπνοής.

Η πιο προφανής ένδειξη είναι ότι μοιάζει σαν να είναι σε μαλακή άμμο. Με μιά προσεκτικότερη ματιά βλέπουμε ρωγμές στην άμμο προς τα αριστερά του σταυρού, με μιά καμπύλη δίπλα του, που σχηματίστηκε με την πίεση της μικροκάμερας μέσα στην άμμο.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρατηρήστε την βίδα και το σχήμα της. Όταν αυτή πιέστηκε στην άμμο σχηματίστηκε ο “σταυρός” ο οποίος τελικά προήλθε από την κεφαλή του κοχλία, ο κύκλος προήλθε από την εσοχή, και η καμπύλη είναι από το εσωτερικό της καμπύλης του μέσου.

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 2

This NASA handout image shows the robotic arm of the Mars rover Curiosity with the first rock touched by the Alpha Particle X-Ray Spectrometer

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 3

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 4

NASA ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 5

Το ζητούμενο όμως είναι τό εξής: Γιατί άραγε η NASA δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή με εμφανή την απεικόνιση του -δήθεν- κέλτικου σταυρού; Πού αποσκοπεί η δημοσίευση αυτή η οποία, σημειωτέων, μας έβαλε σε σκέψεις και αναδημοσιεύτηκε από πολλά μεγάλα μέσα ενημέρωσης ανά τόν κόσμο;;;

Κατηγορώ λοιπόν την NASA (που να μή ξαναπάρει ανάσα) ότι επί τούτου παραπλανεί την ανθρωπότητα με το αβαντάζ ότι ώς μιά διαστημική υπηρεσία έχει κάποιο κύρος και εμπνέει εμπιστοσύνη. Όσο για την εμπιστοσύνη από εδώ και πέρα όμως,… αμ’ δέ…!

[πληροφορίες από τό metabunk.org]
Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

www.sporeas.gr

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31