ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (28 Απριλίου 2019)

 

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΖΩΝ» γράφει η πινακίδα που τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης σε διάφορα σημεία Δημοτικών εκτάσεων.

Ένα τέτοιο σημείο υπάρχει και σε περιοχή τής Καλλιθέας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και ανεύθυνοι δημότες που πετούν όπου όπου τά σκουπίδια τους και τά μπάζα τους, αρκεί να τά ξεφορτωθούν από τά σπίτια τους.

Συγκεκριμένη περιοχή, όπου είναι ορατή από διερχόμενους οδηγούς αλλά και από επιβάτες των τραίνων, είναι ο χωματόδρομος ακριβώς δίπλα στην σιδηροδρομική γραμμή της Καλλιθέας Κατερίνης που είναι γεμάτη από μπάζα και διάφορα σκουπίδια που εναποθέτονται εκεί από ασυνείδητους κατοίκους τής περιοχής αλλά και ξένων περιοχών.

Πολλά σκουπίδια καίγονται επίτηδες για να μην είναι ορατά και η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική από τά αποκαΐδια.

Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν είναι εις γνώσιν τού Δήμου Κατερίνης και κατά συνέπεια, εφόσον εξακολουθούν να είναι εκεί τά σκουπίδια, υποθέτουμε ότι αδιαφορεί ο Δήμος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας τού Δήμου Κατερίνης για να στείλει συνεργείο καθαρισμού. Μάλλον απασχολούνται περισσότερο στον προεκλογικό τους αγώνα και αδιαφορούν για τις ανάγκες των κατοίκων και την υγεία τους. Ζητούν όμως και πάλι την επανεκλογή τους στις 26 τού Μάη στις Δημοτικές εκλογές.

Σχήμα οξύμωρο…! Δεν νομίζετε;

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930