“ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ”: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ K-NEWS ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ:

  • Καταγγέλλω δημοσίως συκοφαντικά και μεθοδευμένα δημοσιεύματα του μπλογκ kappa-news εις βάρος του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»
  • Καλώ τους δημότες σε επαγρύπνηση. Μαζί να θωρακίσουμε τη δημοκρατία απέναντι σε πόλεμο «λάσπης»

Καταγγέλλω δημοσίως το Kappa – News και τον κ. Πέτρο Σταθακόπουλο για την παραπλανητική και εις βάρος του ανεξάρτητου συνδυασμού μας δημοσιογραφία. Με συχνά, ανυπόστατα και κατά παραγγελία, συγκεκριμένων γραμμών, δημοσιεύματα ο κ. Σταθακόπουλος προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες και τις δημότισσες.

Το συγκεκριμένο μπλογκ δείχνει εμμονή στο πρόσωπό μου και κυρίως σε ένα ανύπαρκτο θέμα. Συγκεκριμένα παρουσιάζει σε πρωτοφανή συχνότητα και με μεγάλο μένος ένα ανύπαρκτο γεγονός, δηλαδή ότι ο συνδυασμός «Ανανέωση τώρα» ακολουθεί συγκεκριμένη κομματική γραμμή. Αυτό είναι ψευδές και γίνεται κατά παραγγελία εξυπηρετώντας συγκεκριμένα παραταξιακά και προσωπικά συμφέροντα.

Απευθυνόμαστε σε κάθε δημότη και δημότισσα και με εντιμότητα δηλώνουμε ότι είμαστε μια ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοτική παράταξη. Είμαστε υποψήφιοι από όλους τους κομματικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους. Θέτουμε τους εαυτούς μας στην επιλογή των δημοτών γιατί θέλουμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Δεν ακολουθούμε καμιά κομματική γραμμή.

Δεν έχουμε χρηματοδότες και γι αυτό η δική μας θητεία στον Δήμο Κατερίνης είναι αδέσμευτη από υποχρεώσεις σε λίγους. Ξεκινάμε μια νέα εποχή στον Δήμο χωρίς να έχουμε να εξαργυρώσουμε προεκλογικές επιταγές και δεσμεύσεις.

Είμαστε εδώ για όλους τους δημότες ανεξαιρέτως κομμάτων, χρωμάτων, τάξεων.

Είμαστε οι άνθρωποι που αξίζει να εμπιστευτείτε γιατί θα εργαστούμε για το κοινωνικό όφελος και όχι για την πολιτική μας καριέρα και τα ιδιωτικά μας συμφέροντα.

Τέλος, είμαστε η κατηγορία αυτή των υποψηφίων που θα είμαστε παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας ανεξαιρέτως εκλογικών αποτελεσμάτων και θέσεων, βοηθώντας και στηρίζοντας με τις αποφάσεις μας την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των δημοτών.

Απέναντι σε φαινόμενα παραπολιτικής, κίτρινου τύπου και ιδιαίτερων συμφερόντων καλούμε όλους τους δημότες σε επαγρύπνηση και στήριξη της δημοκρατίας μας.

 

Γιώργος Δ. Νταντάμης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»


Μοιραστείτε το Άρθρο