ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου 2016)

Με κύριο σύνθημα «Αφήστε το πορτοφόλι στο σπίτι σας», άνοιξε τις πύλες του σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Ο λόγος που κανείς δεν χρειάζεται πορτοφόλι στο χωριό αυτό, είναι διότι τά πάντα είναι δωρεάν και προσφέρονται από εθελοντές που υπηρετούν την εκδήλωση καθ’ όλη την διάρκειά της.

Από τις 10 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να απολαύσουν διάφορα εδέσματα, να ζεσταθούν από τις αναμμένες φωτιές, να ακούσουν μουσική και τραγούδια, να ξενοιάσουν οι γονείς καθώς δεν θα έχουν το άγχος να προσέχουν τά παιδιά τους εφόσον θα βρίσκονται σε ένα οικογενειακό, ζεστό και πάνω απ’ όλα σε ένα ασφαλές μέρος.

Οι μικροί μας φίλοι θα χαρούνε με τις προσφερόμενες λιχουδιές, τα παιχνίδια στα στολισμένα και φωταγωγημένα έλκηθρα, με το κουκλοθέατρο και το μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο χώρος διπλασιάστηκε σε έκταση από τις άλλες χρονιές και μπορεί να φιλοξενήσει διπλάσιους επισκέπτες.

Πέραν του ότι τά πάντα είναι δωρεάν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, γίνεται παράκληση στον καθένα που μπορεί και θέλει, να φέρει μαζί του κάποιο τρόφιμο ώς προσφορά στο κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δεκτά γίνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς και φάρμακα που δεν έχει λήξει η ημερομηνία τους.

Στην ξενάγησή μας θα ακούσουμε εθελοντές από διάφορα περίπτερα να μας μιλούν για το έργο τους, θα ακούσουμε Χριστουγεννιάτικη μουσική από την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, καθώς και δηλώσεις από τα ιδρυτικά στελέχη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Καλή περιήγηση λοιπόν από τον δέκτη σας, έως ότου επισκεφθείτε και οι ίδιοι το φανταστικό αυτό Χωριό.

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο