ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (15-05-2020)

 

Τον μέμφονται ότι την αντιδημαρχία την ζήτησε μόνο για τον μισθό και τα λοιπά οφέλη!

Και πριν να γίνει αντιδήμαρχος τον κατηγορούσαν ότι επαναπαύεται στον μισθό τού προέδρου της Κοινότητας που υπηρετούσε. Τα γεγονότα όμως διαψεύδουν όλους αυτούς τούς κακεντρεχείς λασπολόγους.

Πρόεδρος τής Κοινότητας Καλλιθέας επί πολλά έτη ο Ευάγγελος Κήπου, ο γνωστός Βαγγέλης, (όπου παρόλο που έχω μια κοντινή και καλή σχέση μαζί του επόμενο είναι ότι δεν του πλέκω το εγκώμιο [εφόσον δεν χαρίζομαι σε κανέναν] αλλά τα γεγονότα με ωθούν να γράψω την αλήθεια) και δίχως να γίνεται γνωστό προέβαινε ο Βαγγέλης σε μια κίνηση που δεν θα μπορούσαν να την κάνουν πολλοί. Έδινε και συνεχίζει να δίνει ολόκληρο τον μισθό του σε ιδρύματα ή σε οικογένειες που είχανε ανάγκες, και αυτό κρυφά από τους πάντες βασιζόμενος στην Βιβλική ρύση «Μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου».

Τώρα που έγινε αντιδήμαρχος στον Δήμο Κατερίνης, και επόμενο είναι ο μισθός του να είναι μεγαλύτερος, συνεχίζει ο Βαγγέλης Κήπου να δίνει τον μισθό του σε διάφορα ιδρύματα και φορείς, όπου αυτός κρίνει, μη θέλοντας να το γνωρίζουν οι άλλοι.

Προχθές άνθρωπος του Ευάγγελου Κήπου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιο όπου και του παρέδωσε ολόκληρο τον μισθό (1.200 ευρώ) για ενίσχυση στα συσσίτια των φτωχών συνανθρώπων μας. Ο μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κύριο Κήπου και προφορικά αλλά και εγγράφως, όπου και ακολουθεί:

Η μνεία (υπόμνηση) αυτή γίνεται διότι κυκλοφορούν στην Κατερίνη κάποιες «κατινιές» από μερικούς για τον αντιδήμαρχο ότι σκοπός του είναι ο μισθός και μετά όλα τ’ άλλα. Απόδειξη φυσικά περί του αντιθέτου δεν μπορεί να αποτελέσει η άπαξ παράδοση τού μισθού του στον μητροπολίτη που βλέπει το φως της δημοσιότητας πλέον, διότι εύκολα μπορούμε να εικάσουμε ότι το κάνει «για τα μάτια» και για να κλείσει κάποια στόματα, η αποδεδειγμένη όμως τακτική του όλα αυτά τα χρόνια να δίνει τον μισθό του στους έχοντες ανάγκη, δίνουν το στίγμα του ανδρός εκείνου που υπηρετεί τον συνάνθρωπο αφιλοκερδώς.

Και όμως, δέν είναι μόνο ο μισθός του αντιδημάρχου.

Αρνήθηκε και το προνόμιο της κάρτας της δωρεάν στάθμευσης (πάρκινγκ), αρνήθηκε την χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου και δωρεάν καυσίμων ενώ χρησιμοποιεί το δικό του όχημα και με δικά του καύσιμα (σε αντίθεση με κάποιους άλλους που χρησιμοποιούν οχήματα τού Δήμου για ιδιωτική χρήση και προσωπικές βόλτες), και πολλά άλλα αρνήθηκε ο Βαγγέλης Κήπου που παρέχει ο Δήμος στους αντιδημάρχους.

Επόμενο είναι ότι δεν περιμένουμε από τον καθένα να κάνει το ίδιο, και δέν είναι πρέπον, εφόσον συντηρούν οικογένειες με την εργασία τους και θα ήταν άστοχο εργαζόμενοι να στερούν την οικογένεια τους δίδοντας αλλού τον μισθό τους, τα στόματα όμως που ανοίγουν όχι για οικοδομή αλλά για να ρίξουν δηλητήριο, ελπίζουμε να πήραν την απάντηση που τους έπρεπε. Και να σιωπήσουν…

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο