ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 11/08/2017)

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, φωτογραφία διαδικτύου

«Πονοκέφαλο» προξενούσε ο χαλασμένος μαστογράφος του Νοσοκομείου Κατερίνης για ασθενείς που προγραμμάτιζαν εξέταση μαστού. Και επειδή οτιδήποτε χαλασμένο που αφορά την υγεία θα πρέπει να αντικαθίσταται, αυτό αποφάσισε και ο διοικητής τού Νοσοκομείου Ανέστης Μυστρίδης.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου που μάς απέστειλε σήμερα το Γραφείο Τύπου τού Νοσοκομείου, αποτυπώνεται η απόφαση του διοικητού ώς εξής:

Θέμα: Βλάβη στον μαστογράφο, την αντικατάσταση με νέο, αποφάσισε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Στην αντικατάσταση του ψηφιακού μαστογράφου προσανατολίζεται η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης, έπειτα από την τελευταία βλάβη που σημειώθηκε στο μηχάνημα, που είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις.

Οι βλάβες που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, σε συνδυασμό με τις χρονοβόρες και πολυδάπανες διαδικασίες αποκατάστασης του, οδήγησαν τον διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, να πάρει την απόφαση για την αντικατάσταση του. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του προς το Υπουργείο Υγείας για έκτακτη χρηματοδότηση.

Αντικατάσταση με νέο μαστογράφο

“Μεριμνούμε για την αντικατάσταση του μαστογράφου γιατί η επισκευή του συγκεκριμένου και παρωχημένου πλέον μοντέλου, κρίνεται ασύμφορη. Ευελπιστούμε ότι το Υπουργείο Υγείας θα ανταποκριθεί σύντομα και θα αποκτήσουμε νέο, σύγχρονο μαστογράφο, και πιο εξελιγμένο εξοπλισμό”, επισημαίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης. Η αντικατάσταση με νέο μαστογράφο  κρίνεται επίσης αναγκαία, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των μηχανημάτων, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Άλλωστε και ο παλιός μαστογράφος ήταν ανωτέρων προδιαγραφών σε σχέση με τον ανταγωνισμό της τοπικής αγοράς.

Τα ραντεβού που ακυρώθηκαν

Μέχρι να τεθεί σε λειτουργία ο μαστογράφος και να γίνουν οι προγραμματισμένες εξετάσεις, έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά όλες οι γυναίκες που είχαν ραντεβού ώστε να γλυτώσουν άσκοπη ταλαιπωρία προσερχόμενες στο νοσοκομείο.

Μόλις αποκατασταθεί η βλάβη θα υπάρξει ενημέρωση ώστε να γίνουν άμεσα οι εξετάσεις.

Ο Διοικητής

Μυστρίδης Ανέστης

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο