Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου: «Αποδοκιμάζω τις βίαιες επιθέσεις»

 

Η καταδίκη των βίαιων επεισοδίων αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλου του δημοκρατικού κόσμου, δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Αποδοκιμάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά τις βίαιες επιθέσεις προς και από οποιονδήποτε, που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και στην πόλη της Κατερίνης, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Καταδικάζω, δριμύτατα, όλες αυτές τις ενέργειες και εκφράζω την αντίθεση και τον αποτροπιασμό μου, σε τέτοιους είδους απαράδεκτες πρακτικές και σε οποιαδήποτε μορφή βίας, που δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία, που την υπονομεύουν και την πλήττουν, βλάπτοντας ανεπανόρθωτα τον τόπο μας. Η καταδίκη των βίαιων επεισοδίων, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλου του δημοκρατικού κόσμου.

Ο διάλογος αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατία και η διαφωνία είναι αναπόφευκτη στον ελεύθερο δημοκρατικό διάλογο, με την προϋπόθεση να μην εκφράζεται με βίαιες ενέργειες. Άλλωστε, δεν νοείται δημοκρατική κοινωνία, χωρίς ελευθερία έκφρασης και σεβασμό στη διαφορετική άποψη.

Αποτελεί, χρέος όλων, να θωρακίσουμε, να ενισχύσουμε και να  περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία, απομονώνοντας τις επικίνδυνες ακραίες αντιδράσεις, με σκοπό την εμπέδωση των Δημοκρατικών αισθημάτων και της ασφάλειας.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούλ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031