Απάντηση–διευκρίνιση του Δήμου Κατερίνης σε δημοσίευμα σχετικά με την αφαίρεση παράνομα τοποθετημένης πινακίδας στην πιάτσα των ταξί, στην πλατεία Ελευθερίας

 

Με αφορμή δημοσίευμα σε μερίδα του τοπικού ηλεκτρονικού Τύπου (blogs), σχετικά με αφαίρεση πινακίδας στην πιάτσα των ταξί, η οποία ήταν τοποθετημένη παράνομα στην (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας, και προκειμένου οι δημότες να ενημερωθούν υπεύθυνα, ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Η πινακίδα τοποθετήθηκε χωρίς την απαιτούμενη άδεια και χωρίς αποτύπωση συγκοινωνιακής μελέτης. Κατόπιν σχετικής προειδοποίησης της Τροχαίας Κατερίνης προς τη Δημοτική Αστυνομία, αυτή αφαιρέθηκε.
  2. Άμεσα θα γίνει συγκοινωνιακή μελέτη και θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το νόμο και σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπηρεσιών Τροχαίας Κατερίνης και Δημοτικής Αστυνομίας.
  3. Κάποιοι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης επιχειρούν με ανυπόστατες αναρτήσεις και δήθεν αγανακτισμένους επαγγελματίες να κερδίσουν εντυπώσεις, αναγνωσιμότητα ή να δημιουργήσουν κλίμα. Ας προσπαθήσουν να φανούν χρήσιμοι στον τόπο με άλλο τρόπο.

Ο δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του θα απαντούν στους πολίτες  με σοβαρότητα και σεβασμό. Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεση όλων των μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να διασταυρώνονται οι πληροφορίες και να ενημερώνονται οι δημότες έγκαιρα και έγκυρα.

Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς, σωματεία, επαγγελματίες της Κατερίνης. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο, που υπογράφεται από τον Πρόεδρό του κ. Παρθενίδη, όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται: «Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εμείς ως Διοίκηση του Ράδιο Ταξί Κατερίνης έχουμε αγαστή συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή Κατερίνης και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας εμφανίζει ως αντιπάλους με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο και γενικότερα με τη Διοίκηση του Δήμου. (…)  Θέλουμε να τονίσουμε κατηγορηματικά ότι με την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να τηρεί τις δέουσες διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, είμαστε απολύτως σύμφωνοι».

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31