Απάντηση στήν Βουλευτή Πιερίας κα Σκούφα. Προεκλογικά κουραφέξαλα!

 

Γιατί Διεθνές Πανεπιστήμιο και όχι Ελληνικό; Να διδάσκεται εκεί η Μεθοδολογία του Ρουβίκωνα; Μάς κοροϊδεύετε; Έλεος με αυτόν τόν Διεθνισμό. Μάς έχετε κουράσει – τρελάνει επιτέλους.

του δικηγόρου-Ποινικολόγου

ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΛΕΖΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ, Δικηγόρος

Ενισχύστε τα υπάρχοντα πού έχουν απαξιωθεί πλήρως και έχουν καταντήσει ορμητήρια κακοποιών και εξτρεμιστών. Μετά να κάνετε βαρύγδουπες ανακοινώσεις Κουραφέξαλα ενόψει εκλογών για να εξευμενίσει του Βορειοελλαδίτες.

Εάν ψηφίσετε τήν επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών μην θεωρήσετε ότι θα σάς συγχωρήσουμε όλους σας στον ΣΥΡΙΖΑ Η ΘΑ ΚΑΘΊΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΈΝΑ.

Κυρία Σκούφα, βλέπω καρφί δεν σας καίγεται για τις αντιδράσεις του κόσμου! Ακολουθείτε αυστηρά την κομματική γραμμή ιδεοληψίας. Έχουν σχέση οι Σλαβοσκοπιανοί ή Βουλγαρόγυφτοι με τήν ιερή λέξη Μακεδονία;

Εσείς από την Πιερία, Μακεδόνισα αλήθεια, θα ψηφίστε τήν άκυρη, καθημερινά παραβιαζόμενη από την π.ΓΔΜ Συμφωνία των Πρεσπών; Θα υποστηρίξετε δημόσια την θέση σας αυτήν; Τήν αναγνώριση και νομιμοποίηση εκ μέρους της Ελλάδας παραχάραξης και αλλοίωσης της ελληνικότητας τής Μακεδονίας που αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα;

Σοβαρολογείτε;

Όταν η Βουλγαρία ασκεί βέτο στήν ένταξη της “Βόρειας Μακεδονίας” στήν ΕΕ & ΝΑΤΟ!

Έχετε εντολή από τον ελληνικό λαό να ψηφίσετε τέτοια Συμφωνία; Μας το είπατε προεκλογικά; Δεν γλυτώνετε το Ειδικό Δικαστήριο. Σάς ορκίζομαι.

Είναι μείζον Εθνικό ζήτημα. Εκχωρείτε χωρίς λαϊκή εντολή τήν ιστορία μας, χωρίς εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση.

ΓΙΑΤΙ να μην διενεργηθεί Δημοψήφισμα όπως προβλέπει το Σύνταγμα για ένα μείζον εθνικό θέμα, να ακουστεί ο ελληνικός λαός?

Η αντίδραση μας θα είναι δυναμική, καθολική. Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο για την ανατροπή της, να το ξέρετε αυτό.

Σας το δηλώνω δημόσια.

 

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829