ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “Ι.Χ. ΧΡΗΣΗ” ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv

(12/03/2019)

 

Λίγα λεπτά μετά το δημοσίευμα τής Pieria.tv για την πιθανή χρήση Δημοτικών οχημάτων για ιδιωτική υπόθεση, όπου εθεάθη στον Κορινό Πιερίας ο αντιπρόεδρος τής ΔΕΥΑ Κατερίνης να οδηγεί ημέρα Κυριακή όχημα τής Τεχνικής Υπηρεσίας τού Δήμου και ετέθη το ερώτημα εάν δικαιούνται να χρησιμοποιούν Δημοτικά αυτοκίνητα για ιδιωτική χρήση, η απάντηση τού Δήμου Κατερίνης είναι ότι ο κάθε αρμόδιος μπορεί για υπηρεσιακούς μόνο λόγους να χρησιμοποιήσει Δημοτικό όχημα κάθε ώρα και ημέρα.

Όσον αφορά την άδεια από την Αποκεντρωμένη, όπως πληροφορήθηκα πως χρειάζεται για την κίνηση των οχημάτων, η απάντηση τού Δήμου είναι ότι άδεια απαιτείται μόνο όταν όχημα τού Δήμου χρειαστεί να οδηγηθεί εκτός των ορίων τής Περιφέρειας, όπως για παράδειγμα στην Κοζάνη ή σε όποια πόλη βρίσκεται εκτός τής Περιφέρειας.

Πέραν τούτου, με πληροφόρησε ο Δήμος ότι ο αντιπρόεδρος τής ΔΕΥΑ Κατερίνης, όπου εθεάθη να οδηγεί στον Κορινό το όχημα τού Δήμου, είναι και εντεταλμένος σύμβουλος όλου τού ηλεκτροφωτισμού τού Δήμου με συνέπεια να ελέγχει τυχόν βλάβες εξ ου και η παρουσία του στον Κορινό. Επίσης είναι και εντεταλμένος υπεύθυνος για την συντήρηση όλων των οχημάτων τού Δήμου και κατά συνέπεια δικαιολογείται η συχνή μετακίνηση του με όχημα τού Δήμου για υπηρεσιακούς πάντα λόγους και όχι για ιδιωτικούς σκοπούς.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31