ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(21-08-2019)

 

ΕΡΜΑΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ.

Με δημοσίευμα τους στην σελίδα τους στο Facebook οι ναυαγοσώστες τής εταιρείας Lifeguard Patrol ανακοίνωσαν την αναστολή τών εργασιών «Ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Κατερίνης» από σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου. Ο λόγος είναι οικονομικός και αφορά την μη καταβολή των μισθών τους από τον Δήμο.

Είναι απαράδεκτη η στάση τού Δήμου Κατερίνης και ενώ θα έπρεπε η μισθοδοσία των ναυαγοσωστών να είναι προτεραιότητα του λόγω του ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και την αξιοπιστία τής ασφάλειας των ακτών τής Κατερίνης, ο δήμαρχος προτιμάει να αδιαφορεί και να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Από την άλλη όμως, οι λουόμενοι δυστυχώς θα βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο πνιγμού δίχως την βοήθεια ναυαγοσώστη και έτσι αντιλαμβάνεται κανείς ότι το χρήμα μετράει παραπάνω από την ζωή. Είναι καθαρά επαγγελματίες οι ναυαγοσώστες και δεν επιτελούν λειτούργημα, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να πληρωθούν στην ώρα τους και μάλιστα αδρά. Όμως, καλούνται με παράκληση να μήν αφήσουν στην μέση σχεδόν τής σεζόν δίχως προστασία τούς λουόμενους και να συνεχίσουν την προστασία που προσφέρουν όντας βέβαιοι ότι θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Στο δημοσίευμα τους γράφουν τά εξής:

Χωρίς ναυαγοσώστες από σήμερα οι ακτές του Δήμου Κατερίνης.

Η εταιρεία Lifeguard Patrol βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την προσωρινή αναστολή των εργασιών «Ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Κατερίνης». Από σήμερα Τετάρτη 21-8-2019 οι ναυαγοσώστες δε θα βρίσκονται στα βάθρα τους καθώς ο Δήμος Κατερίνης δεν υπήρξε συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στην εταιρεία. Με την κάλυψη των οφειλών από τον Δήμο οι ναυαγοσώστες θα επιστρέψουν και πάλι στις ακτές.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο