ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Δεν βρισκόμαστε στην χώρα των απατεώνων και λωποδυτών, όπου για ένα τούνελ μπορεί και να χρειαστούν 10 και 20 χρόνια. Βρισκόμαστε στην Ολλανδία όπου το τούνελ κατασκευάζεται μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο και υπό καταρρακτώδη βροχή. Αυτό θα πεί πολιτισμός!!!

hqdefault-4

Στην πρώτη όμως χώρα (καλέ πώς το καταλάβατε πως μιλώ για την… Ελλάδα!) εάν δεν φάνε μέχρι σκασμού από τά κονδύλια και στο τέλος κατασκευάσουν δρόμους και τούνελ από… χαρτί, δεν ησυχάζουν.

Μιλάμε για έργα λωποδυτών και απατεώνων και αυτό το βλέπουμε από τα χρονοδιαγράμματα και από τις τιμές που «τελειώνουν» στο τάδε και… ξαναρχίζουν από το τάδε στο άστα να πάνε.

Τόσα εκατομμύρια σου υπογράφουν ότι θα στοιχίσει το έργο και για να τελειώσει σου βγάζουν άλλα τόσα. Τον Σουφλιά πότε θα τον ελέγξει η δικαιοσύνη για τα οδικά έργα, μήπως και…; Η τυφλή δικαιοσύνη που από την τύφλα της δεν βλέπει πέρα από την μύτη της;;;

Αρκετά όμως με την υποανάπτυκτη και απολίτιστη χώρα που βρίσκεται 300 χρόνια πίσω από την… αρκούδα, και επιστρέφοντας στον πολιτισμό ας απολαύσουμε την υποδομή και την τεχνολογία που κυριαρχεί σε πολιτισμένες χώρες, όπως η Ολλανδία. Το βίντεο μαρτυρά του λόγου το ασφαλές.

Απολαύστε το σε μορφή TimeLapse, προσέχοντας και την νέα άσφαλτο που έστρωσαν όπου υπάρχουν και οι διαγραμμίσεις. Στην Ελλάδα, στην Κατερίνη συγκεκριμένα, όταν ασφαλτοστρώνουν (βλέπε μπαλώνουν) ένα κομμάτι δρόμου, οι διαγραμμίσεις γίνονται (εάν γίνουν τελικά) μετά από πολλούς μήνες και μόνον όταν υπάρξει ρεπορτάζ στά ΜΜΕ.

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment