Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο 20 χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ/νίκης μετά από παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

                                                                                             

Κατερίνη,  1 Φεβρουαρίου  2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο 20 χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ/νίκης μετά από παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Σε αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο 2ο χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ/νίκης (στο ύψος του κόμβου Παπαγεωργίου) προχώρησε η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών (Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων) μετά από παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου.

Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο 20 χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ-νίκης 1

Η Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  απέστειλε έγγραφο στη  Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών, με το οποίο ενημέρωνε ότι μετά από  αυτοψίες που διενήργησε, διαπίστωσε κλοπή μεγάλο μεγάλου μέρους των καλωδίων, ανοιγμένα φρεάτια και κομμένα καλώδια.

Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο 20 χλμ της 1ης Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσ-νίκης 2

Δεδομένου ότι ο ηλεκτροφωτισμός συντελεί στην εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς κυκλοφορίας, η  ΔΤΕ της Π.Ε. Πιερίας ελέγχει το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και παρεμβαίνει προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες, να καταγραφούν κλοπές ή ελλείψεις για την καλή λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων και των οδών του οδικού δικτύου  της Π.Ε. Πιερίας.

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment