ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ’ ΠΑΡ. ΠΡΙΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-09-2020).

 

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», λέει ο λαός μας και κατά συνέπεια αυτό βλέπουμε να γίνεται και στην αποκατάσταση της χαλασμένης ασφάλτου στον δρόμο της οδού Γ’ Πάροδος Πριάμου στον Σταθμό Κατερίνης.

Περισσότερο από ένα έτος διαρκούν αυτά τά χαλάσματα του δρόμου από τις κακοτεχνίες, και δεν είναι μόνον εδώ, με συνέπεια κινδύνου σε οχήματα, δίκυκλα αλλά και πεζούς. Οι αρμόδιοι εθελοτυφλούσαν όλον αυτόν τον καιρό έως ότου μάλλον το πρόβλημα είδε το φως της δημοσιότητας με ρεπορτάζ δικό μου στην διαδικτυακή Pieria.tv (δείτε το ΕΔΩ).

Η προηγούμενη κατάσταση.

Τις τελευταίες ημέρες ευδόκησε ο Δήμος να αποκαταστήσει τις ζημίες με νέα ασφαλτόστρωση στο επίμαχο κομμάτι. Ετοιμάστηκε το μέρος με εκσκαφή ενώ σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2020 έπεσε η άσφαλτος «μπάλωμα» όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες μου.

Η προετοιμασία.

Η ώρα των εργασιών.

Το αποτέλεσμα.

Σίγουρα επαινούμε το έργο, ασχέτως την πολύμηνη καθυστέρηση εκτέλεσης, και ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και σε άλλα σημεία τού Δήμου, όπως είναι και η Γρέβενη Καλλιθέας όπου ανέδειξα και εκεί το πρόβλημα (δείτε ΕΔΩ).

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο