ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Γ’ ΠΑΡ. ΠΡΙΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ Pieria.tv

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-09-2020).

 

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», λέει ο λαός μας και κατά συνέπεια αυτό βλέπουμε να γίνεται και στην αποκατάσταση της χαλασμένης ασφάλτου στον δρόμο της οδού Γ’ Πάροδος Πριάμου στον Σταθμό Κατερίνης.

Περισσότερο από ένα έτος διαρκούν αυτά τά χαλάσματα του δρόμου από τις κακοτεχνίες, και δεν είναι μόνον εδώ, με συνέπεια κινδύνου σε οχήματα, δίκυκλα αλλά και πεζούς. Οι αρμόδιοι εθελοτυφλούσαν όλον αυτόν τον καιρό έως ότου μάλλον το πρόβλημα είδε το φως της δημοσιότητας με ρεπορτάζ δικό μου στην διαδικτυακή Pieria.tv (δείτε το ΕΔΩ).

Η προηγούμενη κατάσταση.

Τις τελευταίες ημέρες ευδόκησε ο Δήμος να αποκαταστήσει τις ζημίες με νέα ασφαλτόστρωση στο επίμαχο κομμάτι. Ετοιμάστηκε το μέρος με εκσκαφή ενώ σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2020 έπεσε η άσφαλτος «μπάλωμα» όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες μου.

Η προετοιμασία.

Η ώρα των εργασιών.

Το αποτέλεσμα.

Σίγουρα επαινούμε το έργο, ασχέτως την πολύμηνη καθυστέρηση εκτέλεσης, και ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και σε άλλα σημεία τού Δήμου, όπως είναι και η Γρέβενη Καλλιθέας όπου ανέδειξα και εκεί το πρόβλημα (δείτε ΕΔΩ).

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930