ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Pieria.tv ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(19/09/2018)

 

Για σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2018 προγραμματίστηκε στις 11.30 π.μ. συνέντευξη τύπου του δημάρχου Κατερίνης κου Σάββα Χιονίδη, μετά από πολλούς μήνες σιωπής του που δεν ενημέρωσε τον λαό τής πόλης για τις κινήσεις και τά έργα του.

Ένα πρωϊνό τηλεφώνημα φίλου συναδέλφου δημοσιογράφου, ο οποίος καλέστηκε αλλά δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην συνέντευξη, με πληροφόρησε για την σημερινή «μάζωξη» στον δήμαρχο, κάτι που αγνοούσα παντελώς. Δηλαδή ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ώς Γιώργος Οικονομίδης, δημοσιογράφος και μάλιστα διαπιστευμένος.

Κατάλαβα τελικά ότι τα ρεπορτάζ μου κατά των κακώς κειμένων τού Δήμου και του δημάρχου πιάνουν τόπο. Θορυβήθηκε ο Δήμος και φοβάται(;) πλέον να με καλεί στις συνεντεύξεις τύπου διότι οι ερωτήσεις μου κτυπούν το καρφί στο πέταλο!!!

Τηλεφώνησα αμέσως στην Γραμματεία τού δημάρχου ζητώντας τον λόγο γιατί δεν καλέστηκα. Στο άκουσμα τού ονόματός μου η κυρία που συνομιλούσα πάγωσε τον τόνο της φωνής της λέγοντας μου πώς δεν γνωρίζει τίποτα και η ευθύνη είναι στο Γραφείο Τύπου τής Δημαρχίας. Ζήτησα να με συνδέσει εκεί και αρνήθηκε λέγοντας μου πως δεν μπορεί να το κάνει (ή δεν ήθελε μάλλον). Εφόσον πήρα τον τηλεφωνικό αριθμό τού γραφείου τύπου τηλεφώνησα δηλώνοντας μου και εκεί άγνοια.

Αυτή την ώρα η συνέντευξη είναι σε εξέλιξη δίχως όμως την παρουσία μου που υποχρεούνται από τον Δήμο να με καλέσουν. Εκτός εάν επιλεκτικά καλούν αυτούς που θέλουν όπου κάποιους εξ αυτών τους έχουν «του χεριού» τους με κάποιες αμοιβές (ψίχουλα) που τους προσφέρουν.

Διαμαρτύρομαι λοιπόν και καταγγέλλω την απαράδεκτη τακτική τού Δήμου Κατερίνης και δη τού δημάρχου Σάββα Χιονίδη ενώ επιφυλάσσομαι να καταθέσω την διαμαρτυρία μου και γραπτώς με ότι αυτό συνεπάγεται.

Φτάνει πιά κύριε δήμαρχε. Θέλεις «πόλεμο»; «πόλεμο» θα έχεις!!!

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο