ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη

Άνευ προηγουμένου η κατάληξη του σημερινού (25.07.2016) Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για το 32ο θέμα που αφορούσε την προβλήτα τής Παραλίας Κατερίνης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (3).

Η αδυναμία ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης της προβλήτας, οδήγησε τους εμπλεκομένους να «πετάνε την μπάλα» σε τρίτους, αποποιούμενοι τυχόν ευθύνες τους.

Υπενθυμίζουμε ότι, το ρεπορτάζ μας για την άθλια κατάσταση της προβλήτας, τάραξε τα νερά. Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης κύριος Κυραϊλίδης, απαντώντας σε ανάρτηση στο Facebook ενός δημότη για την προβλήτα, δήλωνε ότι δεν χρειάζεται ο Δήμος υποδείξεις δημοτών για να λειτουργήσει, και ότι μέσα σε λίγες ημέρες (από την ανάρτηση του στις 8 Ιουνίου) η προβλήτα θα έχει τελειώσει.

Πέρασαν 40 και πλέον ημέρες και ακόμα ούτε καρφί δεν κτύπησαν. Τον λόγο τον μάθαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η προβλήτα, μας είπαν, ανήκει στην αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης και κατά συνέπεια δεν μπορεί ο Δήμος να κάνει παρεμβάσεις διότι τους το απαγορεύει ο Λιμενάρχης. Από την άλλη όμως, ειπώθηκε ότι ο ίδιος ο Λιμενάρχης πίεζε τον Δήμο να αρχίσει τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της προβλήτας.

Τί στο καλό τελικά συμβαίνει;

Ο αντιδήμαρχος Κατερίνης κύριος Γιώτης Αθανασιάδης, κατηγόρησε ευθέως τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άλλος Δρόμος για την Κατερίνη» κ. Γιώργο Κυριακίδη, ότι με παρέμβαση του στο Λιμεναρχείο Σκάλας και στον ίδιο τον Λιμενάρχη, δεν έγιναν οι εργασίες αποκατάστασης της προβλήτας Παραλίας και κόλλησε το θέμα μεταξύ Λιμεναρχείου και Κτηματικής Υπηρεσίας. Επεσήμανε δε, ότι μίλησε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος με τον Λιμενάρχη και είναι θέμα χρόνου να λυθεί το θέμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (9).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (4).

Εύλογη ήταν η απάντηση του Γιώργου Κυριακίδη στην ψευδή αυτή κατηγορία, όπου και ζήτησε από τον αντιδήμαρχο ή να αποδείξει τις κατηγορίες του ή να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (5).

Συγκεκριμένα, είπε ο κύριος Γιώργος Κυριακίδης:

«Εάν δεν αποδείξετε αυτό πού είπατε, είσαστε κοινός συκοφάντης. Θα πρέπει να αποδείξετε αυτό το ψέμα που μόλις είπατε, ότι εγώ έκανα καταγγελία στο Λιμεναρχείο. Εάν δεν το κάνετε είστε κοινός συκοφάντης και σας παραδίδω στην κοινή γνώμη της Κατερίνης. Είστε απίστευτος τελικά, απίστευτος».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (8).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (10).

Ο κύριος Γιώτης Αθανασιάδης τα μάζεψε αργότερα.

Παίρνοντας τον λόγο ο αντιδήμαρχος κύριος Δημήτρης Βαϊνάς, είπε ότι σε προσωπική του συνομιλία με τον Λιμενάρχη, του είπε ότι ουδεμία άδεια χρειάζεται για την προβλήτα αλλά όταν ο εργολάβος άρχισε τις εργασίες ο Λιμενάρχης τον εμπόδισε λέγοντας του ότι χρειάζεται άδεια για τις εργασίες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (11).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (12).

Να λοιπόν γιατί στην περίπτωση αυτή γίνεται «ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ»!

Ο άμεσα εμπλεκόμενος αντιδήμαρχος κύριος Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, είπε ότι ο ίδιος ο Λιμενάρχης του ζήτησε άμεσα να συντηρήσουν την προβλήτα διότι είναι στην δικαιοδοσία του Δήμου. Φέτος όμως που εγκαταστάθηκε ο εργολάβος, κάποιος δημιούργησε πρόβλημα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (6).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (14).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (7).

Εγώ ώς δημοσιογράφος μίλησα προσωπικά με τον Λιμενάρχη της Σκάλας για άλλο θέμα, αυτό του σκάφους καταδίωξης που αντί να είναι έτοιμο στην θάλασσα βρίσκεται «παρκαρισμένο» στην πλατεία, και όταν έκανα αναφορά και για την περιβόητη προβλήτα, ότι κάνω ρεπορτάζ γι’ αυτήν, απέφυγε να μου απαντήσει λέγοντας μου ότι πρέπει να κάνω αίτηση για να μπορώ να έχω δηλώσεις, εάν την εγκρίνουν φυσικά.

Παρακολουθείστε (στο βίντεο του ρεπορτάζ) επακριβώς τί ειπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Ιουλίου 2016 για την Προβλήτα της Παραλίας Κατερίνης, και τα συμπεράσματα δικά σας.


Μετά απ’ όλα αυτά εύλογα διερωτάται ο δημότης της Κατερίνης:

«Πόση εμπιστοσύνη τελικά θα πρέπει να έχει στον Δήμο Κατερίνης με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες που προσβάλουν την νοημοσύνη των δημοτών»;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (2).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ! (15).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment