ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (26-02-2020)

 

Σε συναγερμό τέθηκε από εχθές 25/02/2020 το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με τον 45χρονο οδηγό νταλίκας προερχόμενο από την Ιταλία, όπου και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο με συμπτώματα σχετικά με τον Κορωνοϊό.

Δείγμα από τον ασθενή εστάλη προς ανάλυση αναμένοντας το αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι.

Σε επικοινωνία μου με το Νοσοκομείο πληροφορήθηκα ότι το δείγμα ήταν -ευτυχώς- αρνητικό και κατά συνέπεια δεν διατρέχει κίνδυνο η πόλη μας.

Στην επικοινωνία μου με υπεύθυνη τού Νοσοκομείου, μου ζήτησε να τονίσω την έλλειψη που υπάρχει στο Νοσοκομείο μας (και γενικά στην Ελλάδα) ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τυχόν κρούσματα τού Κορωνοϊού. Σε περίπτωση κρούσματος -μου είπε- ο/η νοσηλευτής και ο ιατρός θα πρέπει αποκλειστικά να παραμείνει με τον ασθενή και κατά συνέπεια σε δεύτερο κρούσμα δεν θα υπάρχει ιατρός ή νοσηλευτής να ασχοληθεί.

Κατά πόσο το Υπουργείο Υγείας είναι σε ετοιμότητα -όπως διατυμπανίζει- θα φανεί σε αναπόφευκτη επιδημία και στην χώρα μας, όπως και στην γειτονική μας Ιταλία.

Τέλος, ώς επανάληψη χαιρόμαστε που το ύποπτο κρούσμα στην πόλη μας είναι αρνητικό και δεν υπάρχει κίνδυνος… προς το παρόν τουλάχιστον.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο