ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

«ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;»

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (2 Μαΐου 2019)

 

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» λέει ο σοφός λαός μας, και σ’ αυτό συμφωνούμε.

Σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, δηλαδή 24 ημέρες πρίν από τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, είδαμε μηχανήματα και εργατικό δυναμικό να εργάζονται στο εγκαταλελλημένο κτήριο τού νέου Πολιτιστικού Κέντρου Κατερίνης κοντά στα ΚΤΕΛ Πιερίας.

Το επίμαχο Πολιτιστικό Κέντρο κείτεται εκεί για πολλά χρόνια σχεδόν ερειπωμένο όπου η Δημοτική Αρχή με τον δήμαρχο Κατερίνης βρέθηκαν κατηγορούμενοι στις δικαστικές αίθουσες για την καταπάτηση των γύρω οικοπέδων που ανήκουν σε ιδιώτες, όπου και αθωώθηκαν.

Πρίν από καιρό δημοσιεύθηκε Δελτίο Τύπου τού Δήμου Κατερίνης για νέες εργασίες που θα αρχίσουν σύντομα για την αποπεράτωση τού νέου Πολιτιστικού Κέντρου, και αυτό το βλέπουμε να γίνεται λίγες ημέρες πρίν τις εκλογές.

Δεν θέλω να το ταυτίσω με προεκλογικές παροχές, αν και βλέπουμε τέτοιες ημέρες οργασμό εργασιών τού Δήμου Κατερίνης.

Δεδομένου όμως, ότι κάτι τέτοιο, και ειδικά για το εν λόγω Πολιτιστικό Κέντρο, είδαμε να γίνεται και στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, όπου έναν μήνα πρίν τις τότε εκλογές υπήρχαν εκεί μηχανήματα και εργάτες που εργαζόντουσαν στο κτήριο, ενώ ως εκ θαύματος μετά τις εκλογές έπαυσαν οι εργασίες για να αρχίσουν και πάλι σήμερα και πρίν τις εκλογές, φοβούμαι ότι πιθανόν να έχουμε και πάλι μια από τά ίδια όπου μετά τις εκλογές, άσχετα εάν επανεκλεγεί ο νύν δήμαρχος μας Σάββας Χιονίδης ή κάποιος άλλος υποψήφιος, θα σταματήσουν οι εργασίες και το κτήριο αυτό θα παραμείνει ώς έχει.

Για να μη συμβεί κάτι τέτοιο όμως, καταγράφω στο ρεπορτάζ αυτό την πραγματικότητα και σε περίπτωση παύσης τού έργου να πρέπει αν λογοδοτήσει ο επόμενος δήμαρχος Κατερίνης στους πολίτες ψηφοφόρους.

Καταλήγοντας στο ρητό «Κάλιο αργά παρά ποτέ» εύχομαι αυτή την φορά να αποπερατωθεί αυτό το σπουδαίο και αναγκαίο έργο για την πόλη μας.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο