«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;» – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο Γ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη», «χρεώθηκε» με μια ενεργή αποχώρηση. Ο κος Γιώργος Φουστάνης, ενεργός και μάχιμος στον δημοτικό συνδυασμό, αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράταξη και να μη συμμετέχει πλέον στον συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» για λόγους Αρχής και όχι μόνο, όπως ο ίδιος δηλώνει σε επιστολή που μας απέστειλε.

Η δήλωσή του είναι η εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ - Copy«Επειδή προστίθεται και το όνομά μου σε ανακοινώσεις του δημοτικού συνδυασμού “Νέα Εποχή για την Κατερίνη” θέλω με την παρούσα ανάρτηση να ενημερώσω, ότι αποχωρώ και πλέον δεν συμμετέχω στο συνδυασμό “Νέα Εποχή για την Κατερίνη” για λόγους Αρχής και όχι μόνο.

Όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος, μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου είχαμε θέσει ως πρωταρχικό παράγοντα, ο συνδυασμός μας να είναι και να παραμείνει ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ.

Επειδή λοιπόν, παρά τη διαφωνία μου και τις ενστάσεις μου, άτομα της ηγετικής ομάδας συμμετέχουν και κατέχουν θεσμικές θέσεις σε πολιτικό κόμμα και μάλιστα τελευταία με δηλώσεις τους παρεμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, αποφάσισα να αποχωρήσω από το συνδυασμό.

Βέβαια το ενδιαφέρον μου, οι ανησυχίες μου και η δραστηριότητά μου στα προβλήματα της πόλης δεν σταματούν εδώ. Με αμείωτη προσπάθεια, σύνεση, ωριμότητα και μακριά από κομματικές θέσεις και απόψεις θα εξακολουθήσω να παρεμβαίνω-συμμετέχω, από άλλο μετερίζι, στα τοπικά δρώμενα».

Η αποχώρηση αυτή του κου Φουστάνη, δεν έχει αντίκτυπο στην παράταξη διότι δεν λογίζεται αποχώρηση, όπως μας είπε ο επικεφαλής τής Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη» κος Νίκος Μακρίδης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ -ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΙΔΗ, ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ''ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ'' ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (3).

Συγκεκριμένα, ο κος Μακρίδης μας είπε: «για να αποχωρήσεις πρέπει να είσαι εκλεγμένος, οι εκλεγμένοι αποχωρούνε. Ο Γιώργος είναι φίλος μου και παραμένει φίλος».

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment