«ΑΣΤΑΚΟΣ» ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ «ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25/01/2019)

 

Δεν σταματά η νεολαία τής Κατερίνης να δείχνει την αντίθεση της στο ξεπούλημα τής Μακεδονίας.

Όπως και άλλες ημέρες έτσι και σήμερα 25 Ιανουαρίου 2019, παρά την βροχή στάθηκαν κάτω από τα γραφεία των τριών βουλευτών Σύριζα Πιερίας, Χάρη Τζαμακλή, Αστέριου Καστόρη και Μπέττυς Σκούφα, διαδηλώνοντας κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών άσχετα που πρίν από λίγο ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή η παράδοση τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς τού Ζάεφ και τού Σόρος, από 153 βουλευτές με ονομαστική ψηφοφορία.

Τελικά το Μακεδονικό ζήτημα, που οι μεγάλοι το έζησαν ενώ οι μικρότεροι συμπολίτες μας απλά το διδάχτηκαν, αποτελεί ασπίδα περισσότερο για την νεολαία μας όπου και βγαίνει στους δρόμους σε αντίθεση με τους περισσότερους ηλικιωμένους που αρέσκονται στον καναπέ τους ενώ κάποιες φορές έχουν και το θράσος να ασκούν κριτική από τον καναπέ και την τηλεόραση.

Αστυνομική δύναμη φύλαγε δυναμικά την είσοδο τού κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία των τριών βουλευτών τού Σύριζα Πιερίας.

Με συνθήματα κατά τής κυβέρνησης και των ιδίων βουλευτών, αλλά δυστυχώς και με υβριστικά συνθήματα κατά τού ιδίου τού πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 25 το μηνός, έδωσε η νεολαία το μήνυμα τής συνεχούς πλέον διαμαρτυρίας τους κατά τής κυβέρνησης τού ξεπουλήματος και τής προδοσίας, όπως την αποκαλούν.

Σύνθημα τους: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ, ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Στο τέλος η νεολαία, ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο αποχώρησε ειρηνικά δίδοντας το νέο ραντεβού για σήμερα Παρασκευή στις 8 η ώρα το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο