Αστυνομική Αυθαιρεσία σε Βάρος Δικηγόρων Καταγγέλλει ο Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Η Αστυνομική αυθαιρεσία στο αποκορύφωμα της (07/11/20) από την ΕΛ.ΑΣ που έχει πλέον υπερβεί το μέτρο.

Βασίλης Νουλέζας, Δικηγόρος.

Πράξη επιβολής προστίμου 300€ σε Δικηγόρο, μέλος ΔΣΘ που έχει κληθεί στην Θεσσαλονίκη να παράσχει νομική συνδρομή σε πολίτη που του γίνεται ταυτοποίηση σε πορεία υπαίθρια συνάθροιση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ενώ επιδεικνύει Δικηγορική ταυτότητα και σχετική Βεβαίωση που του ζητήθηκαν από το Αστυνομικό όργανο που βεβαιώνει αξιόποινα, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από τους συγκεντρωμένους και ανακοινώνει τον λόγο έλευσης του, την παράβαση με ψευδές περιεχόμενο, όπως ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει, ότι δήθεν ο κληθείς για νομική συμπαράσταση Δικηγόρος Ζ.Κ. μετέχει σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση πέραν των 4 ατόμων, που δεν ανταποκρίνεται ουδόλως στην πραγματικότητα.

Κανένας απολύτως σεβασμός στους Δικηγόρους εν ώρα καθήκοντος που παρεμποδίζεται και είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης.

Πέραν των Αντιρρήσεων πρέπει να υποβληθεί μήνυση για τις τελεσθείσες άδικες πράξεις και ΑΝΑΦΟΡΑ στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για πειθαρχικό έλεγχο του για το συμβάν.

Καιρός η ΟλΔΣΕ (σ.σ.: Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας) αλλά και ο ΔΣΘ (σ.σ.: Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης) να παρέμβουν άμεσα και δυναμικά.

Να αντιδράσουμε συλλογικά σε αυτό το ντελίριο αστυνομοκρατίας που έχει επιβληθεί.

Οργή και αγανάκτηση μας διακατέχει όλους για το περιστατικό αυτό σε βάρος του Δικηγόρου Θεσσαλονίκης κ. Ζ.Κ.

Εκφράζω την απόλυτη ηθική και νομική συμπαράσταση μου.

Αυτή η Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη έχει καταλύσει το Σύνταγμα και το δημοκρατικό πολίτευμα.

Δεν πηγαίνει άλλο.

 

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος


Μοιραστείτε το Άρθρο