ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ «ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(23/01/2019)

 

Ο κόμπος δεν έφτασε στο κτένι αλλά μάλλον το ξεπέρασε!!!

Μετά από την επιτυχημένη -παρά την καταρρακτώδη βροχή- πορεία χιλιάδων διαδηλωτών στην Κατερίνη κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) ικανό μέρος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε στην οικία τού βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Αστέριου Καστόρη όπου και προέβησαν σε έκτροπα κατά τού βουλευτή, ο οποίος όμως έλειπε στην Αθήνα έτοιμος να υπογράψει το ξεπούλημα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Όλοι σχεδόν οι Έλληνες -πλήν κάποιων αμετανόητων Συριζαίων- είναι αντίθετοι στην κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία, εξ’ ου και ο ξεσηκωμός όλης τής Ελλάδας ενάντια στην μειοδοτική πλέον κυβέρνηση τού 10% ή τού «-10%» που εξακολουθεί να κυβερνάει για λίγες ημέρες ακόμα.

Στην οικία τού κου Καστόρη βρισκόντουσαν μόνο δύο γυναίκες ενώ οι θερμοκέφαλοι διαδηλωτές πέταξαν αυγά και μπογιές και με ρόπαλα κτυπούσαν τις τέντες κατατρομοκρατώντας τις γυναίκες τού σπιτιού.

Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ κάλεσε και την Ν.Δ. να την καταδικάσει.

Από εχθές το βράδυ υπάρχουν πλέον αστυνομικοί μπροστά στην οικία τού Καστόρη φυλάττοντες βάρδιες για την προστασία τής… οικίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με περίσσια ευκολία κατατάσσει όλους τούς διαδηλωτές κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών στην κατηγορία των Φασιστών λησμονώντας μάλλον ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι σχεδόν οι Έλληνες είμαστε πλέον… «φασίστες»!

Ο Αστέριος Καστόρης στην Κατερίνη ήταν μάλλον η αρχή διότι εκεί μάς κατάντησε η κυβέρνηση Τσίπρα. Εύλογο είναι όμως, ότι τέτοιες ενέργειες θερμοκέφαλων κατά πολιτικών, πολλώ δε μάλλον κατά δύο ανυπεράσπιστων γυναικών που δεν έχουν σχέση με την πολιτική, είναι καταδικαστέες και παράδειγμα προς αποφυγήν. Υπάρχουν «σκληρότεροι» τρόποι αγανάκτησης εφόσον οι κάλπες στήνονται σύντομα.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930