ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-03-2021).

 

Η φωτογραφία είναι καταπέλτης και απόδειξη για την συγκεκριμένη αστυνομική ασυδοσία όπου κάποιοι νομίζουν ότι κυβερνούν τους πάντες και τα πάντα.

Ξεχύνονται στους δρόμους για την δήθεν πανδημία (επιδημία ναι) μοιράζοντας πρόστιμα για ψύλλου πήδημα (όπως εάν η μάσκα είναι κάτω από την μύτη) αντί ευγενικά να μοιράζουν μάσκες και να προτρέπουν φιλικά τους πολίτες σε υπακοή. Νομίζουν έτσι ότι θα γεμίσουν τά άδεια ταμεία του κράτους αλλά αγνοούν μάλλον ότι τα πρόστιμα πιθανόν να μήν πληρωθούν εφόσον έφτασε ως πιλοτική δίκη στο ΣτΕ η αντισυνταγματική αυτή υπόθεση των προστίμων και αναμένεται η απόφαση του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.

Πέραν του άγριου ξύλου που με μίσος κτυπούν άοπλους πολίτες, βλέπουμε στην φωτογραφία αυτή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αστυνομικό, δίχως να φοράει μάσκα, να επιτίθεται –έστω και φραστικά- σε πολίτη, ενώ εύκολα μπορεί να μεταδώσει τον ιό Covid με τα πτύελα που εκσφενδονίζει από το στόμα του.

Η φωτογραφία από το διαδίκτυο ανήκει στην Λυδία Σιώρη (κλικ στην φώτο).

Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριε Χρυσοχοΐδη δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε μια Δημοκρατία. Άσχετα που δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πλέον στην Ελλάδα, αλλά μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της οικογένειας Μητσοτάκη. Εάν τους έκανε η αληθινή Δημοκρατία των προγόνων μας, ποιός ο λόγος να ιδρύσουν μιά ΝΕΑ, δική τους, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Η φάτσα του εν λόγω αστυνομικού είναι ορατή, το στιγμιότυπο μιλάει από μόνο του. Θα έχουμε παρέμβαση εισαγγελέα ή έστω των συναδέλφων του αστυνομικών για το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας; Μάλλον όχι, διότι τότε εκ των πραγμάτων πολλά πρόστιμα θα πρέπει να πέσουν σε αστυνομικούς! Ποιος φορούσε μάσκα στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης; Αυτές επιβάλλονται μόνο σε πολίτες και μάλιστα τρομοκρατημένους!!!

*************************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…! «Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο