ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ανακοίνωση:

*****************************

Για 30 ημέρες [έως 8 Ιουλίου], η γνωστή τακτική λογοκρισίας και στέρηση της ελευθερίας λόγου από το δικτατορικό Face-bοοk, μου στέρησε την δυνατότητα να αναρτώ δημοσιεύματα μου ή να σχολιάζω και κατά συνέπεια δέν θα μπορώ να κοινοποιώ ούτε τα ρεπορτάζ μου στην σελίδα μου στο ΦΒ.

Μπορείτε όμως εάν θέλετε να το κάνετε εσείς με κοινοποίηση των ρεπορτάζ μου στις σελίδες σας και στους φίλους σας.

Το Face-bοοk προβάλλει ώς παραβίαση όρων τους και αναρτήσεις μου τις οποίες μετά το μπλοκάρισμα τους τις επανέφεραν λέγοντας ότι “λυπούνται για το λάθος τους” και κατά συνέπεια μόνο στοχοποίηση τού λογαριασμού μου εικάζω, δέν εξηγείται αλλιώς. Εκτός εάν πρόκειται περί ηλιθίων.

Η Χούντα τού Face-bοοk με έχει κουράσει τελικά. Στρέφομαι περισσότερο πλέον στην σελίδα μου στο Twitter. Βρείτε μας ΕΔΩ https://twitter.com/PIERIA_tv και κάνετε εγγραφή για να μπορείτε να βλέπετε νέες αναρτήσεις μου και να σχολιάζετε.

*****************************

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (16-06-2020).

 

Αίτημα δεκαετιών η νέα ασφαλτόστρωση του κακοτράχαλου επαρχιακού δρόμου Κατερίνης – Θεσσαλονίκης έως το Αιγίνιο και λίγο παραπέρα!

Επιτέλους η Αντιπεριφέρεια Πιερίας πήρε το «πράσινο φώς» και «έπεσε με τα μούτρα» στην δουλειά αποκαθιστώντας σταδιακά τις φθορές τού οδοστρώματος.

Αρχίζοντας αυτές τις ημέρες από το σημείο τής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, πέρασε και τον κόμβο Κορινού συνεχίζοντας καθημερινά τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα.

Το περιβόητο χάλασμα της ασφάλτου στην στροφή τής Χράνης όπου το μπάλωναν και το ξαναμπάλωναν, καλύφθηκε επιτέλους με νέα άσφαλτο για την ασφάλεια των οδηγών.

Τελειώνοντας την μια λωρίδα του οδοστρώματος θα συνεχίσουν με την αντίθετη λωρίδα έως ότου αποδώσουν το έργο ολοκληρωμένο στην διάθεση των οδηγών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου δήλωσε τα εξής:

«Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύουμε δικαιώνει απόλυτα τις επίπονες προσπάθειες όλων των συντελεστών του συγκεκριμένου έργου. Συνεχίζουμε με δράσεις που βελτιώνουν την εικόνα του οδικού δικτύου ευθύνης μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων των περιοχών που συνδέει».

Επειδή “πάνω απ’ όλα η ασφάλεια των πολιτών” γι’ αυτό καλωσορίζουμε το -έστω- καθυστερημένο αυτό έργο του επαρχιακού δρόμου.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο