Ατασθαλιών συνέχεια λοιπόν…! ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(21-06-2019)

 

 «Ατασθαλία = ηθική αταξία, απρέπεια, παράβαση νόμου ή καθήκοντος».

Δεν προλαβαίνω τις καταγγελίες πολιτών κατά τού Δήμου Κατερίνης και των «έργων» του, που γέμισε την πόλη με κακοτεχνίες για υφαρπαγή ψήφων στις δημοτικές εκλογές. Τον έστειλαν όμως τον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη οι ψηφοφόροι εκεί που θεώρησαν σωστό και πρέπον, δηλαδή -αν όχι στο σπίτι του- στα έδρανα τού δημοτικού συμβουλίου πλέον. Αυτός όμως προτίμησε να «λακίσει» και να γίνει υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία ζητώντας(!) την ψήφο αυτών που τον αποδοκίμασαν ώς δήμαρχο!!!

Μετά το ρεπορτάζ μου για τα ξεχασμένα και κακοποιημένα Καταφιώτικα Κατερίνης (δείτε το ΕΔΩ), όπου οι πεζόδρομοι αποτελούν «εμπόλεμη ζώνη» με κίνδυνο για τήν ασφάλεια των πολιτών, μου έστειλαν πρίν από λίγο φωτογραφίες από «σαμαράκι» τού δρόμου (που ελαττώνει την ταχύτητα των οχημάτων) που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τό Σχολείο τής οδού Ζορμπά, όπου -εκτός του ότι λείπουν κομμάτια από το «σαμάρι»- βλέπουμε τις βίδες να εξέχουν με κίνδυνο φθοράς στους τροχούς των οχημάτων αλλά και κάθε πεζού (ειδικά παιδιών) που θα κάνουν το λάθος να διασχίσουν το συγκεκριμένο σημείο. Και να σκεφτεί κανείς ότι το κάθε κομμάτι σαμάρι κοστίζει από 15 έως 20 ευρώ το πολύ.

Η κατάσταση τού σημείου μαρτυρεί ότι για ακαθόριστο χρονικό διάστημα (πιθανόν ετών) δεν ενδιαφέρθηκε κανείς υπεύθυνος τού Δήμου να συντηρήσει τον δρόμο για τον οποίον πληρώνουμε οι οδηγοί -εκτός από τά δημοτικά τέλη- και τέλη κυκλοφορίας για ασφαλείς δρόμους (sic)!

Εφόσον όμως ο μέχρι πρότινος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης «λάκισε» και εγκατέλειψε τον Δήμο Κατερίνης θέτοντας υποψηφιότητα για βουλευτής Πιερίας με την Ν.Δ. μετά δηλαδή που καταχρέωσε και «νοικοκύρεψε» τον Δήμο με τα… χάλια του, το βάρος τής «κριτικής» πέφτει στους εναπομείναντες αντιδημάρχους που είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι. Απαίτηση λοιπόν των κατοίκων τής περιοχής αλλά και όλων των δημοτών που ζούμε και κινούμαστε στους δρόμους τής Κατερίνης, να επιληφθούν τού θέματος αποκαθιστώντας -έστω και πρίν την δύση τής θητείας τους- όλα τά κακώς κείμενα τού Δήμου που τούς κληροδότησε ο απερχόμενος και ηττημένος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ όμως…!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο